Skip links

Можеш ли да положиш основите на здравето си за 3 месеца? Ооо, да! Е-диетата е тук!

Храната би трябвало да ни е приятел. Да подхранва тялото. Да помага на клетките да регенерират. Да ни дарява енергия. И тя го прави, но за съжаление, храната никога не е черно-бяла. Защото, точно както може да дарява енергия, така може и да я краде. Както да подхранва тялото, така и да му пречи това да се случва. Храната ни е приятел. Но може да е и враг…

Затова моята роля като експерт е да ти помогна да разбереш:

  • кои храни са ти приятел и кои не са,
  • как да имаш повече енергия и сили всеки ден,
  • как да постигаш резултатите, които искаш с лекота,
  • как да се сбогуваш трайно с най-неприятните си симптоми,
  • как да подобриш храносмилането си завинаги,
  • как да се грижиш за чревният си баланс и
  • не на последно място – как да изпитваш истинско удоволствие от храната, която ядеш!

За целта, разработих програмата Елиминационна диета, която наричаме за по-кратко – Е-диета и тя не само ще ти помогне да разбереш, а ще ти помогне и да отстраниш голям процент от симптомите и проблемите, които имаш – ще положи началото на новото ти, здраво, силно и красиво тяло.

Научи всичко за Е-диетата и как стигнах до нея тук:

image

Но това, не е всичко!

По традиция, която започнах преди няколко години с про боно консултациите, днес отново искам да дам шанс на няколко от вас да се включат в програмата напълно безплатно!

За целта: имаш точно 1 седмица да обмислиш, да напишеш и да ни изпратиш текст (или видео) на team@nadiapetrova.bg, от който да разберем едно – Защо да изберем точно теб?

Целта на безплатното включване е от него да се възползват само жени, които нямат реалната възможност да си платят за програмата, затова молбата ми е да НЕ кандидатстваш, ако не отговаряш на това условие.

А ние, с екипа ми, обещаваме да прочетем всяко едно писмо и до 2 седмици да споделим тук и/или във фейсбук, кои жени ще се включат безплатно и какво ни изпратиха, за да ни убедят :)) Успех на всички!

P.S. Ако не можеш да вземеш решение дали Е-диетата е подходяща лично за теб, отново, по стара традиция, очаквай Седмица на отворените врати, в която ще отговарям на обаждания и ще можем да вземем решението заедно. Седмицата на отворените врати ще започне веднага след празниците Май месец.

imageИ специални благодарности на Марелла за прекрасните тоалети за фото и видео сесията.

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.

Програми