Skip links

бонуси, бонуси

Надя Петрова

Само подсещам, че остава 1 ден да се запишеш за Е-диетата, а следващата програма ще е чак януари 2017, затова не отлагай здравето си! Тази половин година може да се окаже решаваща…

И понеже съм човек, който обича подаръците (най-вече в частта с подаряването им), днес ще споделя с теб какви изненади и бонус видеа има специално за теб в Е-диета пролет 2016! Готова ли си? :))))

В програмата ще видиш:

Галя Дензел – един от най-добрите специалисти по ресторативно движение, която записа 3 видео практики специално за нас – Практика за релакс, Практика за храносмилане и Практика за лимфна система! Ще публикуваме видеата по време на Модул 4, когато практиката за релакс ще влезе в сериозна употреба ;))

Маги Пашова – колега нутриционист и приятел, която ти е добре позната с ценната информация, която споделя с нас за един от най-важните периоди в живота на всяка жена – бременност и кърмене. Но тук, в Е-диетата, ни е подготвила видео за проблеми при жени, свързани с женските хормони, като кисти, миоми, ендометриоза и др.

И, разбира се – аз, с видеа по темите хипофункция, Хашимото, запек, колит, синдром на раздразненото черво и кожни проблеми.

Или с други думи казано – ще получиш над 10 супер ценни бонус видеа!

Е-диетата е тук, а утре е крайният срок.
Не отлагай здравето, което можеш да имаш днес!

P.S. А от утре си влизаме в стандартен ритъм и започвам нова и интересна поредица, в която ще споделя с теб кой е тайният еликсир за добро храносмилане, как да си го приготвиш в домашни условия и много други приятни изненади :))

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.

Програми