Skip links

Зад кадър с Анета Савова за емпатията, работата онлайн, йо-йо ефекта…

А ето и обещаното второ интервю от поредицата Зад кадър, в което въпросите задава една успешна, изключителна и силна жена.

Тя е Анета Савова, за която може и да се чувала покрай сайта й – Успешни жени с Анета Савова, в който се учим да управляваме живота си като жени със собствен ритъм и разбиране за успех чрез нейните супер интересни видеа и програми. И за разлика от предишното интервю, Анета не е експерт по хранене, а просто жена, бореща се за здраве, като всички нас.

Целта на интервюто с Анета е да видиш и обратната страна на програмата, в която важни са не пропускливите черва и кандида, а какво реално може да очакваш дори и тези термини да не ти говорят нищо. А въпросите, които ми зададе Анета определено бяха лични и провокативни и в интервюто днес ще разбереш:

– има ли място емпатията във връзката между клиент и експерт
– защо програмата е онлайн, а не със срещи на живо (този въпрос го получавам често и съм много щастлива, че и Анета го зададе)
– случайна ли е продължителността на видеата в програмата
– 100% от хората ли постигат резултати в програмата
– до болка познатият ни йо-йо ефект и как да го избегнем
– какво правят жените, които не успяват да направят Е-диетата или не стигат до края по една или друга причина
– и за финал – има ли горна възрастова граница на участниците или момент, когато вече е твърде късно.

Не пропускай и Седмицата на отворените врати, която върви СЕГА, защото до края на записването за Е-диетата остават само 7 дни.

Както и мини видео поредицата във фейсбук, в която караме излишните килограми да се молят за милост с 5 изпитани, лесни и здравословни метода! И ако видеата са ти полезни – сподели ги с приятелки :))

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.

Програми