Skip links

20 трика за по-слабо и по-здраво тяло, плюс подарък изненада!

Преди 2 седмици споделих, че няма да има ново видео тук всеки вторник, а вие ме заляхте с мейли, че ще ви липсвам, за което едно огромно Благодаря! И за да ти се отблагодаря подобаващо ми дойде идеята да споделям с теб нови трикове и идеи не всеки вторник, ами всеки ден в продължение на месец!

Затова, всеки ден, тук, ще те очаква поредната порция ПРАКТИЧЕСКИ съвети как да постигнеш перфектното тегло и здраве. Всички трикове ще се стремят и към двете едновременно. Така де, защо да не изглеждаме перфектно, поддържайки и здравето си в процеса?!

И една препоръка от мен – въпреки, че ще публикувам ново видео всеки ден – ти не се опитвай да прилагаш всичко наведнъж. Дай си време, преглеждай видеата периодично и надграждай. А ето и трик номер 1. Успех!

P.S. И понеже обожавам да правя подаръци и изненади имам и още една! Ей така, без причина. Просто за да ти благодаря за изминалите години и подкрепата!

И така, всеки, който сподели мое видео сред приятелите си във фейсбук, не само че ще им помогне да постигнат по-добро здраве и по-красиво тяло, но и ще участва в томбола с награди!

Точно след месец ще раздадем:
– 10 книги „14 дни детокс“ и „В търсене на истината за храната и здравето“, както и
– ще организирам една среща с мен на кино! Ще заведа 3 момичета на „Ловци на духове 3“ или друга свежа комедия, която ще излезе по това време :)))

За да участваш в томболата от теб се иска единствено да споделиш видео, което и да е от моите видеа, и да добавиш хаштаг #НадяПетрова или да ме тагнеш @Надя Петрова.

Само това. Колкото повече споделяш – толкова повече шансове за успех. Твой ред е! Да помогнем на България в нея да живеят по-здрави и по-осъзнати хора :))

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.

Програми