Skip links

Важно! За участниците в „Чревен баланс“

image

Първо, искам отново да БЛАГОДАРЯ на всички, които ни се довериха и се записаха в новата ни програма. Убедена съм, че ще постигнете невероятни резултати, затова едно голямо УСПЕХ от нас :)))

Към днешна дата сме създали всички акаунти, за които има отразено плащане до петък, затова ако си платил/а – провери си мейла за писмо с потребителско име и парола. (Това не е валидно, ако си платил чрез ПейПал, защото там автоматично си създавахте акаунт сами. Ако не си спомняш какво име и парола си задал – използвай опцията „Забравена парола“.)

Забелязахме проблем с хората с пощи в abv.bg – писмата ни отиват в папка Спам, затова, моля, ако не си получил мейл от нас – виж там.

В момента работим по pdf с „Въпроси и отговори“, който ще добавим скоро в програмата, затова прегледай всички видеа и материали и ако нещо не ти е ясно – пиши ни на team@nadiapetrova.bg. След като маркираш модулите като завършени ще може да се връщаш към тях.

И последно, имаме плащане от тези фирми и имена, но не знаем за КОГО е плащането – няма Заявка с това име, затова, ако името ти е в списъка по-долу, моля, пиши на support@nadiapetrova.bg, за да ти създадем акаунт:

Към 08.10.2016г.

ЕЛТЕРСНАБ ООД – плащане 06.10.2016 – за кого е плащането?

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.

Програми