Skip links

нещо магическо се задава… за жени с идеи

image-5

Ние сме

Анета Савова, Надя Петрова и Маги Пашова – три жени с успешни практики в сферата на консултирането за здравословен начин на живот и личностно развитие. Всяка от нас познава от първо лице трудностите и предизвикателствата на жените в реализирането на различни идеи и през последните години ние се учехме от опита и успешните практики на вдъхновяващи жени от цял свят, за да прокараме своя път. Затова решихме да организираме събитие, в което да споделим нашето знание с надеждата то да ти помогне да реализираш мечтите си по-бързо и да постави началото на женска общност за подкрепа и обмяна на опит, идеи и вдъхновение.

Нашата мисия

е с това събитие да ти помогнем да реализираш по най-добрия възможен начин идеите, които имаш, независимо дали говорим за собствен бизнес, ново начинание или креативен проект.

Ние вярваме

че жените имаме неизчерпаем потенциал да творим, който често подтискаме, водени от чужди модели. Затова искаме да ти покажем как да изразиш себе си, своя талант и идеи по свой автентичен начин.

Ние обещаваме

че нашето събитие ще те потопи в една цветна, светла и елегантна атмосфера на общуване и споделяне, където в рамките на 3 часа ще:

  • Споделим ценна информация за жените и креативността;
  • Участваме в интересни практики, които ще те доближат до реализация на идеите ти, като ти дадат конкретни насоки за максимален успех;
  • Общуваме по женски – зареждащо, подкрепящо и непринудено.

Искаш ли да поставим началото на общност от модерни, предприемчиви, вдъхновяващи и мотивирани жени, които умеят да казват ДА?

На идеите си. На успеха. На здравето и мечтите. На бъдещето си.

Ако отговорът ти е ДА – заповядай при нас:

На 19.11.2016, събота от 9:30 ч.
В зала Сити, Capital Fort, Цариградско шосе 90 (до магазин Метро)
В сградата има паркинг, а се стига лесно и с метро.

За записване

80 лв. двоен билет „Ела с приятелка“
60 лв. единичен билет

Местата са силно ограничени, защото събитието е на живо, затова не се разсейвай излишно, а запази своето сега!

За плащане

Преведи сумата за себе си и/или приятелка на следната банкова сметка:

Натурелита ЕООД
IBAN:BG38FINV91501016437610
ПИБ кл. София
Основание: Women Up семинар и твоето име

Ако желаеш потвърждение на плащането – изпрати след това на Маги мейл на magi@magipashova.com със заглавие Women UP като й напишеш от чие име и за кого е плащането.

А ако предпочиташ да ни платиш чрез наложен платеж, пиши на Анета на този мейл – asavova@uspeshni-jeni.com, като й изпратиш името си, телефон и адрес.

Програмата

По време на семинара ще засегнем 6 много важни стъпки, които могат да доведат всяка идея до невероятен успех. Виж кои са те тук:

Dress code: красиви, елегантни, женствени.

Ако и ти си жена с идеи, имаш визия и искаш да я сбъднеш, направи първата стъпка

Women Up!

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.

Програми