находки…

находки...

Един от плюсовете да живееш в къща е, че имаш таван. А ако си попаднал на родители, които трудно се разделят с някои вещи, то имаш и склад. В моя случай със старинни семейни находки, от тези които разказват истории през поколенията. Като изумително красивата газена лампа от преди 100+ години с дракони, металното канче за мляко с дървена дръжка, сребърните прибори и… играчки за елха.

Christmas-tree-toys-2

От тези същите, чупливите. Които като искахме кристални обувки на Снежанка за детската градина мама начупваше на милион малки парченца и залепваше върху обувките. Същите – шарените, забавните, детските, с които и ти си израстнал. Играчки за елха. Не Коледни, не Новогодишни, а просто такива за елха. А ти украси ли елхата в къщи?

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.