находки…

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

находки...

Един от плюсовете да живееш в къща е, че имаш таван. А ако си попаднал на родители, които трудно се разделят с някои вещи, то имаш и склад. В моя случай със старинни семейни находки, от тези които разказват истории през поколенията. Като изумително красивата газена лампа от преди 100+ години с дракони, металното канче за мляко с дървена дръжка, сребърните прибори и… играчки за елха.

Christmas-tree-toys-2

От тези същите, чупливите. Които като искахме кристални обувки на Снежанка за детската градина мама начупваше на милион малки парченца и залепваше върху обувките. Същите – шарените, забавните, детските, с които и ти си израстнал. Играчки за елха. Не Коледни, не Новогодишни, а просто такива за елха. А ти украси ли елхата в къщи?

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: