„14 дни детокс“, втори тираж

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

С голямо удоволствие споделям, че новият тираж на „14 дни детокс“ излезе преди около месец и вече е разпространен в търговската мрежа! А кое е по-подходящото време за детокс освен пролетта?! И за да не си мислите, че това го твърдя само аз, ето и няколко споделени мейла от читатели:

„Здравейте Надя!

Реших да Ви пиша, тъй като от повече от година следя Вашия блог и е един от любимите ми във виртуалното пространство. Вие имате голяма роля за моята промяна и за всички нови навици, които навлезнаха в живота ми от година насам. Гледала съм всички Ваши участия при Мартина и при Гала, на които съм попаднала през каналът на блога в youtube.

Миналата седмица си купих и новата Ви книга – изчетох я на един дъх. Оттогава ми е повече от настолна книга, която нося в чантата си и препрочитам някои моменти през деня в офиса, в обедната почивка в парка или пък вечер. Освен полезната информация, много ми харесва и стилът Ви, както на блога, така и на книгата – цветовете и аранжировката са много близки до моите представи за щастлив живот :)

Желая ви успех!
Д.“

[divider icon=“apple“ style=“none“]

„Здравей Надя,

Исках само да споделя с теб, че успях да направя детокс режима без проблем и се чувствам като преродена! Имах съмнения в себе си, особено, след като прочетох и препрочетох книгата ти. Странното за мен е, че организмът ми не преживя никакъв шок/неконтролируем глад и пр., дори бих казала, че мина доста гладко. Вчера беше 14 тия ми ден и от днес започнах да се храня „не-нормално“ :) Следя блога ти с удоволствие и се радвам че разказваш за новия си дом.

Надя, в нашия дом си почти като пълноправен член на семейството ни :)
У дома се чуват реплики като:
„О-о-о, пропусна, твоята Надя беше при Мария („Отблизо с Мария“) тази сутрин!“- майка ми
„Лека нощ, Р., оставям те с твоята Надя (имаше предвид с книгата ти)“- мъжът ми – ха ха
Дъщеря ми Ц. каза една вечер: „Ох, липсва ми времето преди Надя!“
Сега, като пиша ми става ужасно смешно…

Надявам се да съм те развеселила и искам да знаеш, че това, с което се занимаваш е страхотно и много вдъхновяващо, Надя.

Продуктите, които създадохме за теб:

Благодаря ти!
Поздрави,
Р.“

[divider icon=“apple“ style=“none“]

„Здравей Надя,

Книгата е страхотна! Освен, че ми помага с много добри идеи за рецепти, ми действа и много мотивиращо. Благодаря ти!

Хубав ден!
А.“

[divider icon=“apple“ style=“none“]

„Здравей Наде!
Макар и рядко да имам възможността да седна искам да използвам това време да ти напиша няколко думи. Книгата е УНИКАЛНА. Без никакво съмнение мога да кажа, че ти си чудесен човек, който може да накара някой да се чувства по-уверен в себе си. Аз лично те поздравявам за това че даваш тази възможност на хората да се учат, опитват, стремят и накрая успяват да постигнат целите си. Аз бях една от тях, която се научи на много неща и продължавам да се уча. Мисля че и аз някога ще мога да успея с 14 дни детокс. Пожелавам ти вечен успех.

Благодаря ти от сърце,
М.“

[divider icon=“apple“ style=“none“]

И аз ви благодаря отново! На всички, които ми се доверихте и изпълнихте детокса! На всички, които опитваха отново, докато не се получи! За писмата и коментарите, които получавам! Благодаря ви!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: