„14 дни детокс“, втори тираж

С голямо удоволствие споделям, че новият тираж на „14 дни детокс“ излезе преди около месец и вече е разпространен в търговската мрежа! А кое е по-подходящото време за детокс освен пролетта?! И за да не си мислите, че това го твърдя само аз, ето и няколко споделени мейла от читатели:

„Здравейте Надя!

Реших да Ви пиша, тъй като от повече от година следя Вашия блог и е един от любимите ми във виртуалното пространство. Вие имате голяма роля за моята промяна и за всички нови навици, които навлезнаха в живота ми от година насам. Гледала съм всички Ваши участия при Мартина и при Гала, на които съм попаднала през каналът на блога в youtube.

Миналата седмица си купих и новата Ви книга – изчетох я на един дъх. Оттогава ми е повече от настолна книга, която нося в чантата си и препрочитам някои моменти през деня в офиса, в обедната почивка в парка или пък вечер. Освен полезната информация, много ми харесва и стилът Ви, както на блога, така и на книгата – цветовете и аранжировката са много близки до моите представи за щастлив живот :)

Желая ви успех!
Д.“

[divider icon=“apple“ style=“none“]

„Здравей Надя,

Исках само да споделя с теб, че успях да направя детокс режима без проблем и се чувствам като преродена! Имах съмнения в себе си, особено, след като прочетох и препрочетох книгата ти. Странното за мен е, че организмът ми не преживя никакъв шок/неконтролируем глад и пр., дори бих казала, че мина доста гладко. Вчера беше 14 тия ми ден и от днес започнах да се храня „не-нормално“ :) Следя блога ти с удоволствие и се радвам че разказваш за новия си дом.

Надя, в нашия дом си почти като пълноправен член на семейството ни :)
У дома се чуват реплики като:
„О-о-о, пропусна, твоята Надя беше при Мария („Отблизо с Мария“) тази сутрин!“- майка ми
„Лека нощ, Р., оставям те с твоята Надя (имаше предвид с книгата ти)“- мъжът ми – ха ха
Дъщеря ми Ц. каза една вечер: „Ох, липсва ми времето преди Надя!“
Сега, като пиша ми става ужасно смешно…

Надявам се да съм те развеселила и искам да знаеш, че това, с което се занимаваш е страхотно и много вдъхновяващо, Надя.

Благодаря ти!
Поздрави,
Р.“

[divider icon=“apple“ style=“none“]

„Здравей Надя,

Книгата е страхотна! Освен, че ми помага с много добри идеи за рецепти, ми действа и много мотивиращо. Благодаря ти!

Хубав ден!
А.“

[divider icon=“apple“ style=“none“]

„Здравей Наде!
Макар и рядко да имам възможността да седна искам да използвам това време да ти напиша няколко думи. Книгата е УНИКАЛНА. Без никакво съмнение мога да кажа, че ти си чудесен човек, който може да накара някой да се чувства по-уверен в себе си. Аз лично те поздравявам за това че даваш тази възможност на хората да се учат, опитват, стремят и накрая успяват да постигнат целите си. Аз бях една от тях, която се научи на много неща и продължавам да се уча. Мисля че и аз някога ще мога да успея с 14 дни детокс. Пожелавам ти вечен успех.

Благодаря ти от сърце,
М.“

[divider icon=“apple“ style=“none“]

И аз ви благодаря отново! На всички, които ми се доверихте и изпълнихте детокса! На всички, които опитваха отново, докато не се получи! За писмата и коментарите, които получавам! Благодаря ви!

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.