Зелената вълна в медиите

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

С огромно удоволствие споделям прогреса на Зелената вълна, а ако си изпуснал началото, виж тук и тук.

За последния месец вълната се разля и стигна до юнския брой на списание EVA:
media-EVA

Зеленият брой на Capital light:
media-Light

От vizzia.bg ни приготвиха лимонада с прясна мента:
media-Vizzia

А в новият брой на списанието на Vegebg.org ни отделиха няколко страници:
media-Vege

И ако случайно си суровоядец, веган или вегетарианец и си пропуснал да се регистрираш, направи го тук.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: