голямото раздаване на подаръци започна!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Преди около седмица бях част от едно събитие, което се провежда веднъж годишно у нас – “Жена на годината” и докато гледах всички онези известни дами, номирани и награждавани се замислих… какво всъщност означава жена на годината? И истината е, че за мен, жена на годината има коренно различно значение, от това което видях там. За мен, жена на годината е всяка една от вас, която отделя всеки ден от скъпоценното си време, за да приготви домашна храна за семейството си. Всяка една, която се интересува, чете, следи, пазарува и готви. Защото това е най-доброто, което можете да направите за семейството си – да му подавате всеки ден чиста, натурална, домашно приготвена храна.

Затова за мен, всички вие сте жена на годината. Моля, мъжете да не се чувстват пренебрегнати, вие сте мъже на годината :)))

И след като си позволих да ви номинирам, редно е и да ви наградя, нали :)) За целта се свързах с няколко различни компании, които ни помагат ежедневно да сме по-здрави чрез уредите, продуктите и услугите си и с тяхна помощ създадох най-невероятният списък с подаръци за Коледа! Точно така, тези подаръци са за вас!

Представям ви, 17 броя (!!!) разкошни подаръка, лично подбрани и осигурени от прекрасните ни спонсори, които могат да бъдат твои до 10 дни :)) Но преди да ви кажа как, нека ви покажа и кои са те:

crock-pot

Голямата награда – уред за бавно готвене или Crock-pot от www.slowcooker.bg! Знам, че времето е фактор за всеки един от нас и готвенето отнема голяма част от свободното ни такова, затова за мен, уредът за бавно готвене е незаменим в кухнята! Единственото, което се иска от вас е да сложите в него различни зеленчуци, меса, зърнени или продукти по ваш вкус и да го включите, а когато се приберете вечерта от работа ще ви очаква топло, вкусно и уханно ястие! Уред-мечта, нали? :)))

Kombucha

3 кашончета с по 6 бр. 500 мл комбуча напитки и 2 комбуча гъби от www.kombucha.bg! Пил ли си някога комбуча, а чувал ли си за нея? Това е най-свежата и единствена по рода си здравословна газирана напитка, приготвена от чай! При това е ферментирал продукт! И две от най-големите тайни на комбуча – помага при… затегнат корем и проблеми с ходенето до тоалетна и да не си махмурлия на следващия ден след тежък запой. Пссст, и не се притеснявайте, ако не знаете как да използвате комбуча гъбата, аз ще ви науча.

BioStoreSpirala

Следва го ваучер на стойност 75 лв. от био магазин Спиралаwww.spirala.bg! Можете да го използвате на място в магазина или онлайн! Всичко, което си поискате вече може да бъде ваше. Микс от безглутенови брашна, суперхрани, добавки или пък колекция студено-пресовани масла… Био, разбира се.

Продуктите, които създадохме за теб:

cover-14dnidetoks

5 броя от книгата ми “14 дни детокс”www.14dnidetoks.com!

[divider icon=“angle-down“ style=“none“]

FreshMarket

Спиралайзер от www.freshmarket.bg! Един от най-любимите ми уреди в кухнята! Какво по-хубаво от това да смаете приятели и роднини като им поднесете спагети от тиквички за предястие, салата или пък основно?! Перфектни са както в комбинация със зелена салата, така и с любимият ви паста сос. Пробвайте, няма да съжалявате.

Kolhida

Комплект книги от издателство Колхидаwww.kolhida.bg! Сред които, „Суров шоколад“, един любим мой автор – Патрик Холфорд с „Оптималното хранене вече е лесно“, какво е елда, как да готвим с просо и други, плюс книжки за най-малките! Ние здравословни ли сме или какво!

FreshBrothers

Целодневен детокс пакет с фрешове от www.freshbrothers.bg! Любимите на цяла България студено-пресовани фрешове могат да бъдат ваши и за първи или пък за пореден път, да се насладите на прословутото им ядково мляко и най-добрите зелени фрешове, които сте пили някога. И както вече споделих по-горе – януари е месец за детокс.

Harmonica

Кошница с продукти на Хармоника от www.harmonica.bg! Най-добрата био лютеница, пълнозърнест тахан, шипков мармалад, фъстъчено масло, ябълков оцет, сироп от рози и най-новият им продукт – мармалад от сини сливи без захар. Ммммм. Завиждам благородно на човека, който ще отнесе в къщи кошница като тази. И една идея за Коледа – вместо да подарявате странни и ненужни подаръци, защо не пробвате да подарите на близките си по една такава кошница с храна. Гарантирано ще се използва! Аз лично прилагам тактиката от години, най-вече спрямо родителите :)))

make-up-3 copy

Участие в работилница за минерален грим с прекрасната Надя Костова, повече за курсовете има тук! Работилниците се провеждат в София, Варна и Бургас, и както се досещате се посещават основно от жени. Но мъжете да не се чувстват пренебрегнати – можете да пре-подарите участието на дамата на сърцето си. Ще я зарадвате много, обещавам ви :)))

Разкошни подаръци, нали! А сега, нека видим кой може да участва и как:

* Хранителните продукти ще бъдат доставяни само на територията на България, заради срокове на годност, чупливост и други предпоставки.
* Всички останали продукти могат да бъдат спечелени от всяка точка на света! Доставката не се поема от спонсорите, а ще бъде за ваша сметка. И една идея за хората в чужбина – участвайте за всички награди и зарадвайте с подаръка роднините и приятелите си в България.
* Всеки човек може да спечели само 1 награда, но това не му пречи да участва за всичките!
* Можете да споделяте линка всеки ден, за да увеличите шансовете си за награда.
* Наградите ще могат да се вземат на място от съответната фирма или получени по куриер. Имайки предвид натовареността на куриерските услуги по време на празници, някои от тях ще бъдат изпратени в началото на януари месец.
* Включването в томболата приключва на 24-ти декември, а печелившите ще бъдат обявени навръх Коледа – 25-ти декември, което ви дава точно 9 дни да се включите.

За да участвате за някоя от наградите, единственото, което трябва да направите е да оставите коментар, да споделите статията във фейсбук, да добавите #NatureInsider и да изредите с хаштагове (#) продуктите, които бихте искали да спечелите. Хаштаговете са:

Уредът за бавно готвене – #oster
Комбуча – #Kombucha
Ваучер за био магазин Спирала – #Spirala
14 дни детокс – #NadiaPetrova
Спиралайзер – #FreshMarket
Комплект книги на издателство Колхида – #Kolhida
Детокс пакет с фрешове – #FreshBrothers
Кошница с продукти на Хармоника – #Harmonica
Работилница за минерален грим – #ekomama

Или ако искате да участвате за всички награди, копирайте следният текст и го споделете във фейсбук:

[message type=“success“]

голямото раздаване на подаръци започна!


Всеки един от тези 17 разкошни подаръка може да бъде твой – #oster #Kombucha #Spirala #NadiaPetrova #FreshMarket #Kolhida #FreshBrothers #Harmonica #ekomama в голямото раздаване на награди в #NatureInsider
[/message]

Ако например искате да играете само за уреда за бавно готвене и детокс пакета, споделете следният текст:

[message type=“success“]

голямото раздаване на подаръци започна!


Голямото раздаване на подаръци в #NatureInsider започна! Искам #oster и #FreshBrothers!
[/message]

Успех!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: