по-здрави бебета с Маги Пашова

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Днес ти представям поредният интересен и полезен подкаст на тема здраве, но този пък става въпрос за здравето на майката по време на и преди бременността, както и за това на бебето в първите 2 години от живота му. А специален гост на темата е колежката ми – Маги Пашова с нейната първа книга „По-здрави бебета“.

В аудио интервюто Маги отваря на въпросите ми:
– Какво е истинска храна?
– Важно ли е храненето преди зачеването?
– Коя е най-голямата грешка, която допускат бременните?
– Кои храни трябва да преобладават в менюто й?
– Какво е значението на естественото раждане и кърмата за бебето и за майката?
– С кои храни е най-добре да се захрани бебето?
– Важни ли са мазнините?
– Каква е ролята на месото и животинските продукти при захранването на бебето?
– На какво се дължат най-често срещаните проблеми при децата като запек, екзема, ушни инфекции, колики и можем ли да ги предотвратим?
– Има ли такова нещо като „стрес“ при децата?
– Добра комбинация ли са зърнените каши с плодове?
– И каква е ролята на десертите в детското меню?

Приятно слушане!

А ето и обещаните в аудио файла линкове: сайтът на Маги & семинарът „Да си подадем ръка за по-здрави бебета“.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: