3 важни неща за пропускливостта на червата, особено номер #2

Днес засягам една изключително важна тема, за която, за съжаление, не се говори много и споделям как тя засегна дори и моето семейство, което провокира мен самата да науча повече за нея. Темата е „пропускливост на червата“ и във видеото ще видиш:

* най-личната история, която съм споделяла някога за моето семейство
* какво точно стои зад термина „пропускливост на червата“
* трябва ли да се притесняваш за себе си
* каква е връзката между пропускливостта и хранителните непоносимости
* и защо лекуването на едни алергии може да доведе до развитието на нови.

Подсещам също, че сме в седмицата на отворените врати и може да ми се обаждаш всеки ден от 8 до 12 ч.! Имаш въпроси? Обади ми се!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети, вдъхновение и специално съдържание, което не се публикува никъде другаде =>