Ледено изкушение само от 2 съставки!

Знам, че си чувала, виждала и опитвала поне веднъж небезизвестният бананов сладолед, който се приготвя само от… замразен в камерата банан.

Сладоледът от банан определено си го бива, но както с всяко друго нещо – в един момент омръзва и започваш да търсиш нещо различно. Е, надявам се 2-те ми предложения от днес да ти харесат и да спасят положението в жегите, които предстоят.

И не, в днешната рецепта, банани няма :))

Ледено изкушение с ананас:
1 нарязан на кубчета и замразен ананас
2 бр. добре узряло авокадо

Ледено изкушение с боровинки:
1 чаша замразени боровинки
1/2 добре узряло авокадо
1 ч.л. мед

За инструкции на приготвяне – изгледай видеото.
Да ти е сладко!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети, вдъхновение и специално съдържание, което не се публикува никъде другаде =>