Може ли да се влошиш, хранейки се здравословно?

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Колкото е странен да звучи горният въпрос, истината е, че хората си го задават често. Понякога защото нещо ги е застигнало точно когато са решили да си променят храненето, уж към по-добро.

Друг път защото нямат очакваните резултати. А чисто по човешки, очакванията ни са големи.

Повечето хора си мислят, че ей сега, като започнат да хрупат салати по цял ден и тялото им ще се поднови като с магическа пръчка за една нощ. Проблемът е, че нещата са малко по-сложни от това…

Във видеото ще намериш отговори на въпросите:
– защо не е възможно да се излекуваш с храна за 1-2 седмици
– колко време отнема да се развият сериозните заболявания
– какво точно е стрес за тялото
– и в крайна сметка защо превенцията е най-добрата защита.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: