Да закусваш или да не закусваш – това е въпросът…

Темата за закуската държи будни доста експерти по хранене от цял свят и за съжаление, все още няма еднозначен отговор по нея. Предполагам, че никога няма да и има.

Въпреки обаче противоречията свързани с нея, има някои неща, около които експертите са единодушни – периодичното гладуване е полезно, но не за всеки. А най-подходящата закуска е… изгледай видеото и ще разбереш.

В това видео ще научиш:
– какво е intermittent fasting или “периодично гладуване”,
– как ми се отрази то за последните 8 месеца,
– за кого не е подходящо периодичното гладуване,
– защо плодовете и плодовите фрешове не са добър вариант за закуска,
– и в крайна сметка – какво да ядеш, ако си решила да закусваш.

А сега е твой ред! Сподели в коментарите – пробвала ли си периодичното гладуване или препоръчаната закуска? Как се чувстваше и кое ти допада повече?

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.