Skip links

Най-важната информация за Хашимото те очаква!

Време е за добри новини! Стартирахме нова онлайн инфомационна видео програма. Първата от поредицата е на тема хипотироид и Хашимото, а в нея ще научиш:

– пътят, който изминава хормона на щитовидна жлеза, какво точно означават TSH, T4 и T3, както и какво може да се обърка във всеки един момент;
– от кои ценни вещества има нужда всяка стъпка, за да се случи – това е момент, който липсва на повечето хора, защото фокусирайки се върху това, какво да НЕ ядеш, забравяш, че има елементи и храни, които пък са важни и необходими, за да може цикълът на хормона да се завърти;
– обяснявам също с кои храни да си набавяш необходимите ценни вещества;
– не пропускам, разбира се, и информацията за това кои храни влияят негативно на хормона и трябва да се избягват;
– и за финал споделям кой е най-подходящият начин на хранене за теб, ако имаш проблеми с щитовидната жлеза.

Но преди да стигнеш до там, програмата минава и през модул за самодиагностика, за да разбереш дали организмът ти разгражда пълноценно храната, която приемаш и ако не го прави ти казва какво да направиш по въпроса. Защото за нашето тяло няма значение само какво ядеш, а също дали то се разгражда и усвоява. Защото дори и да подаваш на организма си най-добрите храни, ако те не се разграждат пълноценно, тялото ти все пак ще страда и ще изпада в дефицит.

С други думи, създадох възможно най-добрата първа стъпка, с чиято помощ да се погрижиш за здравето на щитовидната си жлеза. В програмата можеш да гледаш видеата от комфорта на собствения си дом, да ги спираш, пускаш наново, да си водиш записки и да ги гледаш няколко пъти, докато не разбереш пълноценно цялата информация събрана в тях.

И едно важно уточнение – програма Хашимото е първа стъпка към здравето на щитовидната ти жлеза. За някои хора, тази първа стъпка е напълно достатъчна, но за други тя е само началото. Програмата реално е необходимият минимум, за да се чувстваш добре и препоръката ми е да и дадеш няколко месеца да подейства. Следваща стъпка, след тази програма, е елиминационна диета или т.нар. Е-диета.

За хората възползвали се от програма Хашимото, цената на Е-диетата ще е намалена със съответната сума, заплатена за нея.

Запиши се за програмата тук. Цената и е 72 лв.

А в следващите седмици и месеци очаквай тук допълваща информация по темата автоимунни заболявания! Започваме още следващата седмица с видео за съня и как той се отразява на здравето ти…

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.