Tрябва ли да се притесняваш от плесените в храните и дома?

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Ако имаш автоимунно заболяване – не пропускай това видео! В него ти давам още един фактор, който влияе директно на имунната ти система и който не бива да бъде подценяван…

Става въпрос за микотоксините в храните и в дома. А във видеото за деня ще научиш:
– каква е връзката между тях и автоимунните заболявания
– в кои храни се намират
– в кои части на дома може да ги намериш
– кои са симптомите, показващи, че може да имаш проблем с тях
– и за какво да внимаваш за в бъдеще, за да предотвратиш появата им.

За допълнителна информация по темата автоимунни заболявания и Хашимото, изгледай и свързаните видеа под статията:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: