имаш ли дефицит на ценни вещества? разбери още днес!

имаш ли дефицит на ценни вещества

Знаеш ли, че:
– появата на акне около цикъл е дефицит на витамин В6
– белите петънца по ноктите сигнализират, че ти липсва цинк
– а силното желание за шоколад е в следствие на дефицит на магнезий?

Тези и много други симптоми ще намериш в таблицата, която обособих специално за теб с информацията дефицитът на всеки един елемент какви симптоми има.

Но преди да хукнеш да я разглеждаш и да се само-диагностицираш – изгледай и видеото, което върви към тях, където има няколко ценни съвета от мен, за да не допускаш грешки и да вървиш в посока подобряване на състоянието, а не подобряване на едно за сметка на влошаването на друго.

Видеото и таблицата към него ще намериш тук:

supplements

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: