Истината за имунната система и какво да направиш, за да “засилиш” имунитета си за зимата

Навън захладня, а нас отново ни заляха реклами на единични продукти, които “засилват имунитета за зимата” и ако си сред хората, които сляпо вярват на идеята, че приемът на един продукт ще ти помогне – то този материал не е за теб.

Ако обаче си сред хората, които знаят, че истината е малко по-дълбока, отколкото изглежда на пръв поглед, а след като четеш тук, то аз вярвам, че си – то изгледай видео-лекцията по-долу, за да разбереш:

– какво е имунна система
– как действа тя
– кое е първото ниво на защита
– кои са факторите, които влияят на имунитета
– на кои храни да наблегнеш
– и какво да направиш, за да се предпазиш…

Темата е малко по-дълга от обикновено, но пък си струва, защото с нейна помощ ще научиш как да предпазваш себе си и семейството си не само днес, но и за в бъдеще…

А ето и обещаните линкове на продуктите, които използвам и препоръчвам на клиенти:

ферментирали храни
– чай от джинджифил, Verve
– микс от фибри, Colon help
костен бульон

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.