Какво в крайна сметка е здравословно хранене?

Да ядеш ли глутен или не? Сурови десерти или нормални печива? Киноата задължителна ли е? Знам, че си задаваш тези и много други въпроси почти след всяка статия, публикация или видео по темата здравословно хранене.

Да не говорим, че някои експерти (дори и аз понякога) те караме да се чувстваш все едно не правиш достатъчно за здравето си и винаги може още… Та, за да ти отговоря на горните въпроси и да ти дам моята дефиниция за „що е то здравословно хранене“, изгледай видеото от днес. Мисля, че няма за съжаляваш :))

И ако някой ден се подхлъзнеш отново от поредната статия, казваща ти „какво да ядеш“ и „какво не“ – изгледай го пак:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: