3 от най-добрите техники за по-щастливо аз

Още навремето нашите предци са казвали… който пее зло не мисли.
И са били прави.

Оказва се, че има няколко медицински изследвания доказващи, че хората, които си пеят в колата са по-щастливи, по-здрави и живеят по-дълго. Музиката ти помага още да се пребориш с болката, увеличава продуктивността и те вдъхновява за постигането на нови върхове. Интересно, нали!

Та, днес ще си говорим за пеенето, подскачането, отслабването, разтоварването от ежедневния стрес и изпитването на благодарност, или с други думи казано – ще споделя с теб най-любимите ми техники за по-щастливо аз. Тези извън храна. Които на всичкото отгоре ще ти помогнат да отслабнеш и ще се справят с целулита (това не го очакваше, нали :)

Ако темата ти е интересна, препоръчвам да изгледаш и тези видеа в TED (имат субтитри на български):
Всичко, от което имаш нужда са 10 минути на ден
Искаш да си щастлив? Бъди благодарен.

А тук може да се абонираш за безплатните медитации на Опра и Дийпак Чопра, които започнаха буквално вчера и ще продължат 21 дни.

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.