3 от най-добрите техники за по-щастливо аз

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Още навремето нашите предци са казвали… който пее зло не мисли.
И са били прави.

Оказва се, че има няколко медицински изследвания доказващи, че хората, които си пеят в колата са по-щастливи, по-здрави и живеят по-дълго. Музиката ти помага още да се пребориш с болката, увеличава продуктивността и те вдъхновява за постигането на нови върхове. Интересно, нали!

Та, днес ще си говорим за пеенето, подскачането, отслабването, разтоварването от ежедневния стрес и изпитването на благодарност, или с други думи казано – ще споделя с теб най-любимите ми техники за по-щастливо аз. Тези извън храна. Които на всичкото отгоре ще ти помогнат да отслабнеш и ще се справят с целулита (това не го очакваше, нали :)

Ако темата ти е интересна, препоръчвам да изгледаш и тези видеа в TED (имат субтитри на български):
Всичко, от което имаш нужда са 10 минути на ден
Искаш да си щастлив? Бъди благодарен.

А тук може да се абонираш за безплатните медитации на Опра и Дийпак Чопра, които започнаха буквално вчера и ще продължат 21 дни.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: