Махмурлук? какъв махмурлук?

Идват най-тежките празници за годината. Не защото са големи, а защото са много и един след друг. Или както казваше един познат „още не си изтрезнял от единия и следващия вече е тук“.

Та, за да ти помогна (доколкото е възможно) да не се намираш в почти перманентно състояние на махмурлук, ти предлагам няколко лесни за изпълнение идеи, които да предотвратят неизбежното. Разбирай, да ти се размине по-леко.

Приятно гледане и не забравяй да си водиш записки. Няма да повтарям.

Видеото е по оригинална идея на списание EVA и може да бъде намерено под формата на интервю с мен в декемврийския брой.

P.S. Важно! За желаещите да се запишат в Е-диетата, които са на път и нямат възможност да направят превода в момента (имаше няколко такива обаждания) – моля, пусни заявка тук до Коледа, за да имаме връзка с теб и да знаем да те чакаме.

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.