Здравето на… кожата, 1 част

А ето и обещаното видео за днес – здравето на кожата, част 1. И както се досещаш по темата ще има още много, като започнем със здравето на кожата 1, 2 и 3, после ще продължим с проблемната кожа, микробиома и кожата, колагена и кожата и т.н. и т.н.

И въпреки, че темата е част от рубриката ми „Жените над 40 и здравето“, то знай, че всичко, което ще споделям в рубриката за кожата е валидно за всички момичета от 22 нагоре. Просто от 40 нагоре, тези неща са валидни по 2 и не бива да бъдат пренебрегвани.

А във видеото днес ще научиш:
– кой е най-важният фактор в грижата за кожата;
– кои са 3-те задължителни елемента, които да правиш за нея, за да изглежда млада и свежа максимално дълго;
– с кои натурални продукти можеш да го постигнеш (пссст, ще споделя и тайната маска за лице на експерт по темата);
– и за финал – кой е Светият граал от ценни вещества и как да си ги набавиш.

Ето и обещаните във видеото линкове:
– всичко за хидратацията на кожата, тук
– сауната и кожата, тук
– черен дроб от треска като храна и като добавка (можеш да използваш код NADIA5 за отстъпка в Lifestore.bg)

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети, вдъхновение и специално съдържание, което не се публикува никъде другаде =>