Топ 10 на храните, постигащи чревен баланс, особено номер 5

Имаш автоимунно заболяване, хормонални проблеми, излишни килограми, депресия, често си изнервена и имаш съмнения за пропускливост на червата и хранителни непоносимости?

Значи не бива да пренебрегваш здравето на червата и т.нар. микробиом.

Затова днес ти предлагам 10-те най-ефикасни метода за постигане и поддържане на чревен баланс. Или с други думи казано, поддръжката не е запазена територия само за външното ти аз. Вътрешното също има определени нужди…

Многоцветни салати.
Повече за микробиома виж тук.
Дива ферментация на зеленчуци има тук.

P.S. Получихме няколко мейла какво се случва с писмата, които получаваш от мен при нова статия тук, затова искам да се извиня, че временно не получаваш такива. Списъкът с мейли стана твърде голям и в момента търсим ново решение на софтуер за изпращане. До тогава – отбивай се тук всеки вторник или следи страницата във фейсбук, видеата ще си се появяват редовно :))

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.