3-те най-добри метода за съхраняване на зеленчуци

Знаеш ли, че зеленчуците дишат и след като са откъснати и се намират в кухнята ти? Едни учени доказаха и че ги боли, докато ги режем, но това е друга тема, за друг път.

Днес само ще споделя с теб най-добрите техники за съхранението им, до които стигнах след няколко години тестване на различни методи и четене по темата. А темата е важна, защото сезонът на зеленолистните и изобилието от зеленчуци вече чука на вратата и е време за заготовки…

А ето и обещаното видео за вакуумиране:

И понеже знам, че ще попиташ – това е уредът, който използвам аз.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.