7-те най-добри стратегии при Хашимото, споделени от 2232 жени

Имаш Хашимото? Това видео е за теб! Разбери какво са направили 2232 жени с Хашимото, за да се почувстват в пъти по-добре в точно 7 точки.

И, разбира се, вземи мерки. Цифрите не лъжат.

Във видеото споделям за последното проучване на Д-р Изабела Уенц, име, което отдавна си е спечелило славата на световно признат експерт по темата. Проучването не е класическо медицинско, а е по-скоро лично, но за сметка на това в него са взели участие 2232 жени с Хашимото, които са оценявали различни фактори и са сподели кое им е повлияло най-положително на състоянието. Затова, ако имаш Хашимото и искаш да се чувстваш прекрасно – това видео е за теб. Слушай внимателно и взимай мерки.

А ето и програма Хашимото, която ще ти помогне да се окажеш на пътя на здравето по-бързо.

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.