7-те най-добри стратегии при Хашимото, споделени от 2232 жени

Имаш Хашимото? Това видео е за теб! Разбери какво са направили 2232 жени с Хашимото, за да се почувстват в пъти по-добре в точно 7 точки.

И, разбира се, вземи мерки. Цифрите не лъжат.

Във видеото споделям за последното проучване на Д-р Изабела Уенц, име, което отдавна си е спечелило славата на световно признат експерт по темата. Проучването не е класическо медицинско, а е по-скоро лично, но за сметка на това в него са взели участие 2232 жени с Хашимото, които са оценявали различни фактори и са сподели кое им е повлияло най-положително на състоянието. Затова, ако имаш Хашимото и искаш да се чувстваш прекрасно – това видео е за теб. Слушай внимателно и взимай мерки.

А ето и програма Хашимото, която ще ти помогне да се окажеш на пътя на здравето по-бързо.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.