Какво е автоимунна палео диета и 3 неща, за които да внимаваш

Напоследък автоимунните заболявания отчитат невероятен ръст. И за съжаление, този ръст не е нещо, с което да се хвалим. Не е като да сме шампиони по раждаемост.

Заедно с него обаче се появи и нещо положително – започна да се говори и пише много по темата, при това от експерти. Особено в световен мащаб. Затова и не е случайно, че започнах често да получавам писма като това:

„Здравей Надя,

Имам диагностицирано Хашимото от няколко години насам и от повече от една чета, че най-добрата диета за автоимунните заболявания е палео храненето. Намерих дори информация, че има специален автоимунен палео режим на хранене. Какво мислиш за него и би ли ми го препоръчала?

С благодарности за всичко, което споделяш с нас,
Гери“

И така, ако искаш да знаеш какво е автоимунно палео хранене и кои аспекти в него, според мен, могат да се подобрят. Днешното ми видео е за теб:

P.S. Днес и утре имам лекции в HP, ако имаш познати там – кажи им да дойдат на лекциите, подготвила съм им феноменална информация :)))

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.