Какво е автоимунна палео диета и 3 неща, за които да внимаваш

Напоследък автоимунните заболявания отчитат невероятен ръст. И за съжаление, този ръст не е нещо, с което да се хвалим. Не е като да сме шампиони по раждаемост.

Заедно с него обаче се появи и нещо положително – започна да се говори и пише много по темата, при това от експерти. Особено в световен мащаб. Затова и не е случайно, че започнах често да получавам писма като това:

„Здравей Надя,

Имам диагностицирано Хашимото от няколко години насам и от повече от една чета, че най-добрата диета за автоимунните заболявания е палео храненето. Намерих дори информация, че има специален автоимунен палео режим на хранене. Какво мислиш за него и би ли ми го препоръчала?

С благодарности за всичко, което споделяш с нас,
Гери“

И така, ако искаш да знаеш какво е автоимунно палео хранене и кои аспекти в него, според мен, могат да се подобрят. Днешното ми видео е за теб:

P.S. Днес и утре имам лекции в HP, ако имаш познати там – кажи им да дойдат на лекциите, подготвила съм им феноменална информация :)))

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети, вдъхновение и специално съдържание, което не се публикува никъде другаде =>