7 неща, които да НЕ причиняваш на себе си и околните, когато говорим за здраве

Навън започна да се затопля, пътуванията с приятели зачестиха и роклите започнаха да излизат от гардероба. Но… понякога плюсовете си имат и минуси. Като например, покрай роклята от миналата година виждаш и 5-те кг отгоре и започваш трескаво да търсиш поредната диета или здравна информация, за да се справиш с проблема.

Което води след себе си до нов проблем, защото от 5 излишни килограма и няколко прочетени сайта, изведнъж се оказваш и с някое страшно звучащо заболяване за което си поставяш диагнозата сама, защото еди-къде си пише така. После пък решаваш да сложиш и домочадието на диета и да им спреш глутена и драмите се завихрят…

Та, за да не попадаш в този капан и ти, днес ще ти дам няколко идеи с насоки какво да НЕ правиш и да НЕ причиняваш на хората около себе си. Особено когато говорим за здраве…

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: