Нещо хубаво се задава!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Днес няма ново видео, но пък имам една разкошна новина и се надявам да не ми се сърдиш много!

Както знаеш от около година (колко бързо минава времето!) тук подменихме формата и вместо статии се пренасочихме към видеа. Знам, че за някои от вас този формат не е най-доброто решение, особено ако по цял ден си на работа и ти е трудно да изгледаш 5-6 минутно видео от работното си място. Но решението ми да се прехвърля на видеа беше продиктувано от няколко важни за мен фактора.

На първо място – писменият текст не винаги се интерпретира правилно. Особено когато говорим на здравна тематика. Тогава често някои от вас оставаха с впечатлението, че ти се карам, че те наставлявам или изобщо не ставаше ясно, че и аз съм човек и понякога обичам да се шегувам.

С видеата това вече не е проблем! Защото във видеото виждаш мен, с всички емоции, които влагам в думите си. Виждаш кога се усмихвам, кога се шегувам и кога ти размахвам пръст (въпреки, че това последното се опитвам да го правя все по-рядко).

На второ място – всички мои материали, статии, текстове, рецепти и снимки са авторски и създаването им ми отнема изключително много време. Затова всеки път когато видех свои материали, изкопирани на чужди сайтове, често дори с рекламна цел, без да се цитира автора, нещо в мен умираше по малко. Не че сега е невъзможно, но пък поне затруднявам крадците на авторско съдържание, което е стъпка в правилната посока :))

На трето – моля те, не ми се сърди, че го пиша, но ми беше омръзнало някои от вас да се хващат за всяка грешна запетайка или пълен член. Аз все пак съм експерт по хранене, не по български и литература. И въпреки че смятам нивото си за адекватно, в никакъв случай не съм чак толкова добра с българския.

И да си призная, въпреки че се бях заела сериозно да изуча всички правила, за да ме оставят на мира, накрая се отказах. Точно след като последната ми книга мина 2 редакции, при 2 различни дами, и двете експерти по темата, и на няколко места те самите си противоречаха кое е по-правилно да се използва. Ей тогава, в онзи момент, реших, че щом те не се оправят, то аз къде съм тръгнала да се боря с вятърни мелници. И минах на видеа :)))

Сега, разбира се, други хора имат в пъти повече поводи да се хващат за прическа, облекло, жестове и каквото се сетят още. Но какво да се прави, идеално решение няма :))

Причини има още, но мисля, че ще те отегча, ако продължа да ги изреждам, затова ще спра до тук и ще ти кажа новината на деня!

Готова ли си?

Продуктите, които създадохме за теб:

Ще си имаме видео студио! Ново, ново!

Работя по идеята от няколко месеца насам и съм изключително щастлива да споделя, че съвсем скоро, надявам се от следващия вторник – ще видиш и първото видео от новото студио! Мхм. Аз вече нямам търпение, за теб не знам! Мъжа ми казва, че най-вероятно ще искам и да спя в него, и да си призная – май е прав :))

Идеята на студиото беше да има няколко различни сета за заснемане в не толкова голяма стая като истинско ТВ студио:

  • Небрежен сет – права (както досега) със семпъл фон зад мен (тухлички!!! Обожавам бели тухлички, както се вижда от фона на сайта ми :)) & цветя;
  • Професионален сет – седнала на бюро с компютър – за по-сериозните теми и за онлайн програмите;
  • Чаено парти сет – трапезна маса, красиви цветя, чаша чай и лек разговор по приятелски;
  • Сет за интервюта – о, да, ще има и интервюта в сайта. Имам няколко разкошни идеи за супер интересни гости, но, всяко нещо с времето си :))

И успяхме! С помощта на:

  • Вероник (в ролята на интериорен дизайнер)
  • аз (в ролята на мрънкащ клиент, който не може да реши дали иска шаби шик, бохо шик, модерен шик или изобщо не иска да е шик)
  • съпруга ми (в ролята на човек със здрав разум)
  • и цяла бригада майстори.

И понеже знам, че си любопитна, ще споделя само, че сет-а няма нищо общо с всичко, което си виждала до сега от мен като интериор. Единственото, което запазих е пердето (това все пак е Summer Palace на Laura Ashley, не се заменя лесно :))

Това беше от мен за днес! Благодаря ти, че си тук и споделяш емоцията с мен!

И ще се видим отново следващия вторник (или следващият)! ;))

Снимка: KARE design

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: