Ядеш и отслабваш, или какво е конджак?

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Неизменно с ваденето на късите рокли от гардероба следва и чисто женското притеснение, че килограмите ни пак са повече отколкото ни се иска, или пък че целулитът е станал твърде видим.

С други думи казано – жени сме, винаги има за какво да се притесняваме и винаги няколко килограма са ни излишни.

И въпреки че, според мен, в масовия случай това определено не е така и аз съм голям почитател на естествените женски форми, то само заради идеята да се харесваме, съм склонна да ти дам една невероятна идея нещата да ти се случат по-бързо от обикновено.

Готова ли си? Мисия отърваване от излишното тегло е ON.

Ето и обещаният линк: пастата от конджак, която предпочитам.

А рецептите за пица, които изредих ще намериш в свързаните публикации по-надолу.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: