Skip links

зад кадър: 2 нутрициониста в 1 интервю за основите на здравето

Записването за Е-диета пролет 2016 тече с пълна сила и мейлите ни се пълнят с въпроси, което винаги ме е радвало много, защото съм строг привърженик на тезата, че винаги е по-добре да попиташ, вместо да се чудиш и твърдо вярвам, че няма глупави въпроси, само незададени такива.

И за да ти помогна да вземеш своето решение по-лесно дали програмата е подходяща за теб или не, реших да поканя 2 дами, които да ме интервюират и да зададат всякакви доуточняващи въпроси свързани с нея. Или с други думи казано – да надникнем зад кадър.

Първото интервю в поредицата е по-професионално, и разбира се, нямаше жена, която да се справи по-добре с него от Маги Пашова, колега нутриционист, която уважавам много!

Маги е сред експертите, които не спират да се развиват, учат много допълнително и споделят винаги точна и актуална информация, а фокусът й на работа са хормонални проблеми при жените, подготовка на организма за бъдеща бременност и разбира се – периода на бременност, кърмене и захранване.

А в интервюто днес ще научиш:
– защо държа толкова на последователността от модули в програмата
– каква е разликата между SIBO и кандида, както и какво означава всяко от тях
– как корегирам пропускливостта на червата и защо тази стъпка е толкова важна
– как да разберем дали имаме достатъчно ензими за разграждането на определени храни, например богати на фруктоза и хистамини
– съвместими ли са кортикостероидите с Е-диетата и как се процедира
– подходяща ли е програмата за кърмещи жени
– при кои състояния има най-добри и бързи резултати
– защо тестовете за хранителни непоносимости невинаги са достатъчни
– и възможно ли е да си детектив, без да си завършила полицейска академия ;))

Очаквай и Седмица на отворените врати от 9 до 13-ти май, в която ще можеш да ми се обадиш и заедно да решим дали Е-диетата е подходяща конкретно за твоя здравословен казус и твоето състояние. Ще обявим подробностите тук (в сайта), в понеделник, 9-ти май.

На 10-ти май пък ще видиш и второто интервю от поредицата Зад кадър с една красива и успешна жена, която беше част от последната програма и която успя да ми зададе някои доста провокативни и лични въпроси за Е-диетата.

––––

А от 9-ти до 13-ти май започвам и една мини видео поредица във фейсбук, с която ще накараме излишните килограми да се молят за милост с помощта на билки и подправки! За да имаш достъп до всичките 5 видеа от поредицата, от теб се иска само да следиш страницата ми във фейсбук!

Ако пък искаш да си сигурна, че няма да изпуснеш някое видео, ти препоръчвам да използваш опцията In your news fees – See first. За да стигнеш до нея – натисни Like бутона, който стои най-отгоре на страницата и маркирай опцията See first, по този начин новите ми видеа ще се показват винаги и при теб, и ще си с една крачка по-близо до желаните резултати.

Успех от мен и помни, че както винаги знанията са от мен, но всичко останало зависи от теб!

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.

Програми