Skip links

Вредно ли е пърженето или това е поредният мит?

Пърженето е вредно? Наистина ли?

Замисляла ли се някога ЗАЩО пърженето е вредно, има ли как да се насладим на любимите си ястия и в пържен вариант (хрупкави тиквички за лятото! мммм) без непременно да си вредим и не е ли редно да си зададем въпроса, че в крайна сметка има значение не само дали нещо е пържено, ами още в каква точно мазнина е натопено и какво точно пържим…

Отговорите на всичко това във видеото днес, където споделям още:
– какво да очакваш от мен в близкото бъдеще и колко често;
– кои мазнини са подходящи за пържене;
– здравословно ли е да пържиш (по класическия начин, не с въздух ;));
– и какви са спецификите за пържене на всяка категория храни – зеленчуци, месо, зърнени и картофи.

Мхм. Днешното видео ще те изненада със сигурност, така че НЕ го пропускай. Няма да съжаляваш!

P.S. Тази седмица ще има и още едно видео! Най-нарцистичното видео, което съм снимала някога и в което отговарям на твоите въпроси за мен. Най-вече за това какво и как ям, но мисля, че се получи интересно :))

P.P.S. По последни данни фейсбук намалява още повече видимостта на фирмените профили, като моя, затова ако искаш да си сигурна, че не изпускаш ново съдържание тук, най-добрият начин е да се абонираш за мейлинг листа ми и/или YouTube канала, и съответно получаваш нов мейл с новостите. Виж лентата по-надолу на страницата за целта. Усмихнат ден!

P.P.P.S. По заявка добавям и пдф с моя статия за списание GoodFood по темата „Здравословно барбекю? Да, ще ви покажем как“ :)) Пдф-а е тук.

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.