Пърженето е вредно? Наистина ли?
Замисляла ли се някога ЗАЩО пърженето е вредно, има ли как да се насладим на любимите си ястия и в пържен вариант (хрупкави тиквички за лятото! мммм) без непременно да си вредим и не е ли редно да си зададем въпроса, че в крайна сметка има значение не само дали нещо е пържено, ами още в каква точно мазнина е натопено и какво точно пържим…
Отговорите на всичко това във видеото днес, където споделям още:
- какво да очакваш от мен в близкото бъдеще и колко често;
- кои мазнини са подходящи за пържене;
- здравословно ли е да пържиш (по класическия начин, не с въздух ;));
- и какви са спецификите за пържене на всяка категория храни – зеленчуци, месо, зърнени и картофи.
Мхм. Днешното видео ще те изненада със сигурност, така че НЕ го пропускай. Няма да съжаляваш!