Пърженето е вредно? Наистина ли?

Замисляла ли се някога ЗАЩО пърженето е вредно, има ли как да се насладим на любимите си ястия и в пържен вариант (хрупкави тиквички за лятото! мммм) без непременно да си вредим и не е ли редно да си зададем въпроса, че в крайна сметка има значение не само дали нещо е пържено, ами още в каква точно мазнина е натопено и какво точно пържим…

Отговорите на всичко това във видеото днес, където споделям още:

  • какво да очакваш от мен в близкото бъдеще и колко често;
  • кои мазнини са подходящи за пържене;
  • здравословно ли е да пържиш (по класическия начин, не с въздух ;));
  • и какви са спецификите за пържене на всяка категория храни – зеленчуци, месо, зърнени и картофи.

Мхм. Днешното видео ще те изненада със сигурност, така че НЕ го пропускай. Няма да съжаляваш!

Аватарът на Надя Петрова

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Най-новите публикации: