20 трика за по-здраво и слабо тяло, номер 8

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

– Хей, здравей, хайде да се видим на по кафе – казвам аз, обаждайки се по телефона на приятелка.
– Супер – получавам отсреща – но нека е в онази готината, новата сладкарница! Отдавна съм й хвърлила око.

Познато ли ти е? Убедена съм, че подобни разговори се случват често. Въпросът в такъв момент е какво ще направиш ти – ще спазиш правилото ми „далече от очите, далече от корема“ или ще се поддадеш на изкушението наречено десерт/пица/бургер и т.н. само защото някой е подметнал идеята ей-така :))

Това е и темата на днешният ми съвет. Научи кой е той тук:

И не пропускай да наминеш отново утре и вдругиден, когато ще те подсетя – кой е най-лесният начин да издържиш всеки режим на хранене, и ако толкова държиш да ядеш десерт – кой е най-подходящият начин за целта.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: