20 трика за по-здраво и слабо тяло, номер 2

А днес споделям с теб тайната, която ми е спестила изяждането на тонове сладки и вредни за мен неща!

Или „Златното правило“, както го наричаме вкъщи и го спазваме стриктно.

Научи кое е то, във видеото днес и започни да го прилагаш.
Колкото по-скоро, толкова по-добре :))

P.S. Имаме няколко плащания този месец от дами без Заявка, съответно не знаем на кого да създадем акаунт и за какво. Моля, ако си направила плащане, но не си получила мейл от нас – пиши ни на team@

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: