и нека игрите започнат СЕГА!

Знаеш, че обожавам да раздавам подаръци и за последните години съм раздала стотици! Е, време е традицията да продължи, затова днес обявявам поредната игра с награди, в която главни действащи лица ще са…

Ева и момичетата!

И така, до края на годината в моя инстаграм профил, който горещо те съветвам да последваш още днес тук, ще започнат да се появяват илюстрации с въпроси. И всеки, който отговори правилно под самата илюстрация ще бъде включен в игра със следните награди:

* 1 програма Хашимото
* 1 програма Чревен баланс
* 5 книги по избор
* и ГОЛЯМАТА награда – достъп до ВСИЧКИ мои програми, семинари, майсторски класове и изобщо всичко, което ще се случва през следващата календарна година. Точно така! Една от вас ще получи безплатен достъп и място на първия ред за ВСИЧКО през 2017-та! А аз съм планирала доста неща за 2017-та :)))) Нямам търпение да започна да ги споделям с теб :))))

The wild hunt започва днес! А въпросът на деня е:

Как е фамилията на Ева в книгата „Ева и ефектът на пеперудата“?

Отговорите очаквам тук, под илюстрацията на Ева с въпроса. Твой ред е!

За да участваш в тегленето на наградите трябва да:
– ме последваш в инстаграм и
– да отговориш правилно на въпроса.

Всички награди ще бъдат изтеглени точно преди Коледа като хубави подаръци за новата година. Можеш да участваш с 1 отговор под всяка илюстрация с въпрос, като ще се появява нова загадка веднъж седмично. Успех!

P.S. Ако още не си си набавила книгата, не се притеснявай – имаш предостатъчно време до Коледа! А до тогава може да прочетеш една глава от нея тук.

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.