и нека игрите започнат СЕГА!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Знаеш, че обожавам да раздавам подаръци и за последните години съм раздала стотици! Е, време е традицията да продължи, затова днес обявявам поредната игра с награди, в която главни действащи лица ще са…

Ева и момичетата!

И така, до края на годината в моя инстаграм профил, който горещо те съветвам да последваш още днес тук, ще започнат да се появяват илюстрации с въпроси. И всеки, който отговори правилно под самата илюстрация ще бъде включен в игра със следните награди:

* 1 програма Хашимото
* 1 програма Чревен баланс
* 5 книги по избор
* и ГОЛЯМАТА награда – достъп до ВСИЧКИ мои програми, семинари, майсторски класове и изобщо всичко, което ще се случва през следващата календарна година. Точно така! Една от вас ще получи безплатен достъп и място на първия ред за ВСИЧКО през 2017-та! А аз съм планирала доста неща за 2017-та :)))) Нямам търпение да започна да ги споделям с теб :))))

The wild hunt започва днес! А въпросът на деня е:

Как е фамилията на Ева в книгата „Ева и ефектът на пеперудата“?

Отговорите очаквам тук, под илюстрацията на Ева с въпроса. Твой ред е!

За да участваш в тегленето на наградите трябва да:
– ме последваш в инстаграм и
– да отговориш правилно на въпроса.

Всички награди ще бъдат изтеглени точно преди Коледа като хубави подаръци за новата година. Можеш да участваш с 1 отговор под всяка илюстрация с въпрос, като ще се появява нова загадка веднъж седмично. Успех!

P.S. Ако още не си си набавила книгата, не се притеснявай – имаш предостатъчно време до Коледа! А до тогава може да прочетеш една глава от нея тук.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: