Clean start – безплатна противо-възпалителна програма

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

По традиция в началото на годината винаги стартирам с разтоварваща и противо-възпалителна програма за себе си, и понеже както знаеш обичам да споделям тайни, реших тази година да споделя моята програма и с теб.

Програмата ми е с продължителност 3-4 седмици и включва точно 3 стъпки, които ми помагат буквално за месец да се почувствам във върхова форма отново! И понеже в началото на годината набирам енерция, след това се старая да се придържам към нея дългосрочно, просто не съм толкова стриктна както по време на първоначалния етап.

И ако и ти си решил/a да започнеш на чисто, моите 3 стъпки за Clean start може да видиш тук.

P.S. Ако подобни безплатни програми са ти интересни и искаш още – пиши в коментар във фейсбук! Мислех си за една по-подробно разписана програма с хранене без лектини (при автоимунни) и една за хранене за красота (кулинарен круиз в света на красотата). Идеята ми е също в процеса да разработвам рецепти, за да може всяка програма да има пълен арсенал от подходящи такива. Какво мислиш?

P.P.S. Утре в инстаграм ще обявя печелившите от играта с Ева, ако си участвала – погледни там и утре :))

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: