Clean start – безплатна противо-възпалителна програма

По традиция в началото на годината винаги стартирам с разтоварваща и противо-възпалителна програма за себе си, и понеже както знаеш обичам да споделям тайни, реших тази година да споделя моята програма и с теб.

Програмата ми е с продължителност 3-4 седмици и включва точно 3 стъпки, които ми помагат буквално за месец да се почувствам във върхова форма отново! И понеже в началото на годината набирам енерция, след това се старая да се придържам към нея дългосрочно, просто не съм толкова стриктна както по време на първоначалния етап.

И ако и ти си решил/a да започнеш на чисто, моите 3 стъпки за Clean start може да видиш тук.

P.S. Ако подобни безплатни програми са ти интересни и искаш още – пиши в коментар във фейсбук! Мислех си за една по-подробно разписана програма с хранене без лектини (при автоимунни) и една за хранене за красота (кулинарен круиз в света на красотата). Идеята ми е също в процеса да разработвам рецепти, за да може всяка програма да има пълен арсенал от подходящи такива. Какво мислиш?

P.P.S. Утре в инстаграм ще обявя печелившите от играта с Ева, ако си участвала – погледни там и утре :))

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.