Твоето мнение е важно

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Днес съм доста развълнувана, защото искам да ти представя нова рубрика, но заедно с нея имам нужда и от твоята обратна връзка по няколко въпроса.

Винаги съм вярвала, че обратната връзка е движещата сила на прогреса, а аз лично много ценя твоята, както и мнението ти по всякакви въпроси, затова ще се радвам да ми помогнеш и днес като споделиш мнението си по няколко теми.

На първо място, ми се иска да съм по-полезна, затова искам да знам коя информация ти е най-ценна от наличните в сайта и какво искаш да виждаш по-често:

– рецепти и кулинарни техники
– програми и протоколи
– различни публикации на всякакви здравни теми
– микс от всичко това, както до сега
– или нещо различно, по-лично, по-бизнес и т.н.

И на второ, новината, която ме развълнува, всъщност е последната ни идея и тя е свързана с нова рубрика, в която аз ще отговарям на твоите въпроси!

Въпросите може да са от всякакъв характер (дори и личен), а аз ще се старая да отговарям колкото се може по-подробно и пълноценно.

Единствената специфика е, че тези въпроси няма да се публикуват в сайта, и няма да се споделят в социалните мрежи, а ще са достъпни само в седмичния бюлетин, който получаваш по мейла си. Например въпросът, чийто отговор изпратих по мейла тази седмица беше свързан със солта – за какво и как да използваме различните видове сол, кои са най-подходящи за готвене и кои са т.нар. завършващи соли, и какво означава това.

Затова, ако все още не си абониран/а за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение, можеш да го направиш чрез формата, която виждаш най-долу, тук, в сайта. И от следващия вторник, в мейла ти ще се появи писмо от мен, в което ще има:

– въпрос и отговор,
– нови и интересни материали, които са ми привлякли вниманието и смятам, че може да са ти полезни от чужди сайтове
– или последните ми активности в социалните мрежи,
– и разбира се – най-новото при мен в сайта, ако има нова публикация и тук.

И отново, ще съм много благодарна, ако споделиш какво те вълнува, защото искам да те разбера по-добре, за да съм по-полезна за в бъдеще. Можеш да го направиш, като попълниш тази форма с въпроси, като не е задължително да отговаряш на всичко. Може само да зададеш въпрос, да направиш препоръка или да споделиш какво искаш да виждаш повече в сайта. Формата е тук.

Продуктите, които създадохме за теб:

Това беше от мен за днес, ще се видим отново следващия вторник!

Разкошен ден,
Надя

P.S. И ако случайно си изпуснал/а в Инстаграм и Фейсбук има нови видеа, в които споделям:
– как да си приготвиш копринено гладък и супер вкусен омлет,
– моята безглутенова и здравословна 3-минутна рецепта за хрупкава основа за пай,
– както и лесни безглутенови палачинки ;))

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: