Днес съм доста развълнувана, защото искам да ти представя нова рубрика, но заедно с нея имам нужда и от твоята обратна връзка по няколко въпроса.
Винаги съм вярвала, че обратната връзка е движещата сила на прогреса, а аз лично много ценя твоята, както и мнението ти по всякакви въпроси, затова ще се радвам да ми помогнеш и днес като споделиш мнението си по няколко теми.
На първо място, ми се иска да съм по-полезна, затова искам да знам коя информация ти е най-ценна от наличните в сайта и какво искаш да виждаш по-често:
– рецепти и кулинарни техники
– програми и протоколи
– различни публикации на всякакви здравни теми
– микс от всичко това, както до сега
– или нещо различно, по-лично, по-бизнес и т.н.
И на второ, новината, която ме развълнува, всъщност е последната ни идея и тя е свързана с нова рубрика, в която аз ще отговарям на твоите въпроси!
Въпросите може да са от всякакъв характер (дори и личен), а аз ще се старая да отговарям колкото се може по-подробно и пълноценно.
Единствената специфика е, че тези въпроси няма да се публикуват в сайта, и няма да се споделят в социалните мрежи, а ще са достъпни само в седмичния бюлетин, който получаваш по мейла си. Например въпросът, чийто отговор изпратих по мейла тази седмица беше свързан със солта – за какво и как да използваме различните видове сол, кои са най-подходящи за готвене и кои са т.нар. завършващи соли, и какво означава това.
Затова, ако все още не си абониран/а за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение, можеш да го направиш чрез формата, която виждаш най-долу, тук, в сайта. И от следващия вторник, в мейла ти ще се появи писмо от мен, в което ще има:
– въпрос и отговор,
– нови и интересни материали, които са ми привлякли вниманието и смятам, че може да са ти полезни от чужди сайтове
– или последните ми активности в социалните мрежи,
– и разбира се – най-новото при мен в сайта, ако има нова публикация и тук.
И отново, ще съм много благодарна, ако споделиш какво те вълнува, защото искам да те разбера по-добре, за да съм по-полезна за в бъдеще. Можеш да го направиш, като попълниш тази форма с въпроси, като не е задължително да отговаряш на всичко. Може само да зададеш въпрос, да направиш препоръка или да споделиш какво искаш да виждаш повече в сайта. Формата е тук.
Това беше от мен за днес, ще се видим отново следващия вторник!
Разкошен ден,
Надя
P.S. И ако случайно си изпуснал/а в Инстаграм и Фейсбук има нови видеа, в които споделям:
– как да си приготвиш копринено гладък и супер вкусен омлет,
– моята безглутенова и здравословна 3-минутна рецепта за хрупкава основа за пай,
– както и лесни безглутенови палачинки ;))