Видя ли тези публикации в Инстаграм?

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Лято е и аз се опитвам да го карам една идея по-лежерно, затова исках да те предупредя, че публикациите тук ще се разредят малко и най-вероятно няма да има нова такава всяка седмица.

Но това в никакъв случай не означава, че няма да публикувам нищо! Напротив. Активността ми просто ще се измести леко и се надявам да се виждаме и там. Мястото е Инстаграм, а темите които разискваме са много и разностранни, като само за последните 2 седмици споделих:

Как да си направим импровизиран пикник за 30 минути…

Рецепта за оризови рулца с различен пълнеж, подходящи за здравословен обяд, пикник или излет в планината (в самия Инстаграм, използвай стрелките върху снимката надясно, за да видиш всички кадри).

Зад кадър – с кучета на пикник, оказа се малко като с деца на море… (в самия Инстаграм, използвай стрелките върху снимката надясно, за да видиш всичкo).

Извън темата за пикника, споделих също кои са задължителните ми елементи за лято на плажа, като хидратация, слънцезащита и т.н.:

Продуктите, които създадохме за теб:

Успяхме дори да си поговорим за бизнес, като написах коя беше една от големите ми мечти, които сбъднах:

И разбира се, в разгара на лятото, нямаше как да пропусна body image темата и защо собствените ни тела се превръщат в най-големия ни враг:

И много, много други. Затова, последвай ме и в Инстаграм, там е интересно ;))

Разкошен ден,
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: