Предай нататък – спечели подарък

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Знаеш, че обичам да правя подаръци. Даже повече от това – обожавам да правя подаръци и предвид наближаващите ни любимите зимни празници и факта, че тази седмица става точно година откакто ти представих Daily за първи път, с екипа ми решихме Коледата да дойде малко по-рано при нас като подарим на един от вас 3 броя Daily и 1 за твой приятел 💞

Правим го, защото вярваме, че хубавите неща трябва да се споделят, а какво по-хубаво от това да споделим как успяваме да се чувстваме по-добре, по-здрави и по-красиви. Но и защото това е единственият начин да влияем на хората до нас, тези, за които наистина ни е грижа. Затова днес ти отправям едно предизвикателство.

Нарекли сме го “Предай нататък” и целта му е да споделиш.

А споделянето е лесно – просто тагни приятел, който мислиш, че с удоволствие би пил Daily, за да се чувства вълшебно, като теб и мен. И след това предай нататък, като му разкажеш “Защо избра Daily?”.

Защото никое знание за нещо добро и полезно не трябва да остава несподелено. Напротив. Вярвам в силата и смисъла на това да предадеш нататък – за да може повече хора да се чувстват здрави, жизнени и разбира се – красиви. Защото всеки от нас заслужава по-качествен и по-щастлив живот, нали?

Както вече знаеш, моята мисия, чрез това, което създавам – сайта, публикациите тук и продуктите, е да ти помогна да се чувставаш невероятно в кожата си, всеки ден, ден след ден. А сега е време и ти да помогнеш на твоите приятели да изпитат същото. Само трябва да споделиш Daily с тях.

И така, за да участваш за подаръците трябва да:
– си клиент на нашия онлайн магазин;
– ни следваш във Facebook и/или Instagram;
– да оставиш коментар под тази снимка в социалните мрежи като тагнеш свои приятели и споделиш с тях отговор на въпроса “Защо избрах Daily?”;
– или да публикуваш на своята стена във Facebook и/или Instagram снимка на Daily (може да използваш и тази тук) и да споделиш с приятелите си “Защо избрах Daily?”. Не забравяй да добавиш хаштаговете #myDaily и #NadiaPetrova, за да можем да го видим и ние.

Кампанията е валидна до 30 ноември, когато на случаен принцип ще изтеглим печелившия коментар или пост, и веднага след това ще изпратим подаръците до всяка една точка на България.

NB! – За да увеличиш шансовете си за успех може да участваш колкото пъти пожелаеш, тагвайки различни свои приятели или комбинирайки коментар с пост. А ето и няколко публикации за съставки в Daily, които могат да ти помогнат:

Вълшебният Daily Elixir
Молекулата за здраве и красота: хиалуронова киселина
Какво е ресвератрол и защо в медицинските среди говорят само за него
Bacillus coagulant: „булдогът“ сред пробиотиците

Продуктите, които създадохме за теб:

Важно! Имай предвид, че включвайки се в играта, автоматично декларираш, че си запознат с:
Общите условия в онлайн магазина,
– както и със Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)

Името на печелившия и това на неговия приятел ще бъдат изтеглени на произволен принцип на 1-ви декември 2018. Успех!

P.S. И понеже при нас хубавите новини не спират, исках да знаеш, че също на случаен принцип, от миналия месец изпращаме по 1 хранителна добавка подарък на клиенти на магазина ни, защото това е нашият начин да благодарим за доверието през изминалите години. Този месец, може подаръкът да дойде и при теб :))

Това беше от мен за днес, а сега е твой ред – предай нататък, нямам търпение да видя как Daily e променил и твоя живот!

Надя

–––

Играта приключи! Печелившият e Яна, която сподели добавката в Инстаграм с посланието „Когато приемам добавката, кожата ми е по-еластична, свежа, косата е лъскава и красива, и това всичко допринася за доброто ми настроение ;)“

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: