Седмица на благодарността в магазина ни, не е за изпускане!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Ако си получавал/а пратка от нас в последната година, то най-вероятно знаеш, че към нея винаги идва картичка с надпис “Благодаря” и послание “Работи за мечтите си, ние ще се погрижим за останалото”. Тиксото, което използваме за опаковане на пратките ни в кутии, също е с надписи “Благодаря”, вместо да е брандирано с нашето лого или нещо друго.

И това не е случайно.

Истината е, че ние искрено и от цялото си сърце ти благодарим. За доверието, за годините заедно и за лоялността. И искаме да знаеш, че те оценяваме и се движим напред изпълнени с мисълта – как можем да станем по-добри във всичко, което правим.

Затова и не изпускаме поводи за благодарност към теб, нашият лоялен и редовен читател и клиент. Защото ние сме тук благодарение на теб и мисията ни да помагаме на модерните, заети хора да се грижат по-добре за себе си е успешна, благодарение на теб.

Затова, тази година, въпреки че по традиция не участваме в черен петък и други кампании с отстъпки, решихме да организираме наша собствена

Седмица на благодарността

И понеже, кампанията ни е насочена само към нашите лоялни клиенти, които използват добавките ни и са убедени в ползите от тях – ти даваме възможността да направиш свой собствен комплект, а ние ще добавим подарък към него.

За целта – просто си направи комплект, като поръчаш 6 продукта в нашия онлайн магазин с една поръчка, а ние ще се погрижим да получиш подарък.

Комплектите могат да включват 6 продукта, по твой избор, но без книги, a към всеки комплект, ние ще добавим по 1 продукт подарък от нас, като подаръкът ще отговаря на преобладаващите продукти в поръчката.

Например, при поръчка на 3 бр ONE, 1 Daily и 2 броя ZEN, подаръкът ще е ONE.
При поръчка на 4 бр Daily и 2 броя ZEN, подаръкът ще е Daily.
А при поръчка на 6 бр ZEN, подаръкът ще е съответно ZEN.

Подаръкът винаги ще отговаря на продукта, от който има най-много в твоята поръчка!

Продуктите, които създадохме за теб:

Защото така ще знаем кой е любимият ти продукт, който използваш най-често и ще можем да сме най-адекватни. При ONE – отново ще съобразим вкуса с поръчания от теб.

Всички продукти налични в магазина ни в момента са със срок на годност 2 години, така че не се притеснявай да се запасиш!

И една идея от нас, понеже този месец е под надслова “Предай нататък” – те подсещаме, че това е идеалният повод и ти да благодариш на своите близки и приятели, защото хубавите неща трябва да се споделят, а какво по-хубаво от това да споделим как успяваме да се чувстваме по-добре, да сме по-здрави и по-красиви с ONE, Daily & ZEN.

За да го направиш, може просто да споделиш седмицата на благодарността с тях или пък да се възползваш от нея, като си набавиш подаръците за Коледа отсега. :))

Ако имаш специални желания, като с кой вкус да е подаръкът (ако се различава от добавените в твоята поръчка), допълнителни пликчета за подаръци или нещо друго – моля, остави коментар в съответното поле в кошницата.

Седмицата на благодарността започва днес 20-ти ноември, вторник и ще продължи до следващия вторник, 27-ти ноември, включително. Предупреждаваме, че куриерските компании са силно натоварени в този период и са възможни закъснения на пратките, така че бъдете търпеливи. :))

Приятно пазаруване и благодарим отново!
Можеш да създадеш своя комплект от продукти тук.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: