#21срещи на живо с мен, Надя Петрова, февруари

Местата са запълнени! Очаквай новите дати към края на февруари!

Дойде време да обявим и датите за февруари, но отново искам да подсетя – за да е по-пълноценно и смислено и поради ограничения брой места за срещите, ще се радвам да запазиш място само, ако искрено се интересуваш от конкретната тема.

За всички, които не успеят да се запишат или искат просто да се запознаем и не се вълнуват от конкретна тема – ще имаш тази възможност на организирани парти-срещи, които ще редуваме със срещите-дискусии.

И понеже имаше много запитвания – за момента стартираме с локации само в София, но от март ще пътуваме и до други градове, като вече имаме локации в Пловдив и чакаме Варна :)))

А сега – не губи повече време и използвай формите по-долу, за да се запишеш и си осигуриш място на някоя от срещите ни. Отново – подбирай внимателно САМО теми, които са интересни за теб. Първите записали се ще получат мейл от нас с подробности за срещата и точен адрес до няколко дни.

Продуктите, които създадохме за теб:

Натурални хранителни добавки

Ще се радвам да се видим! И моля, провери си графика преди да запазиш място, за да си сигурна, че си свободна тогава и можеш да присъстваш.

И така, срещите за февруари са:

9 февруари, 10-12ч.,
среща на тема психология на храненето

Среща с гост психотерапевт Милена Младенова, с която ще си говорим за храненето погледнато през призмата на психология на храненето. Какво се случва когато сме на режим – лишаваме ли се или си даваме? Кога си даваме истински? Какво е здрав егоизъм? Какво ми дава храната? Какво ми взема? Кои черти в мен ми пречат да направя промяната?

Ще имаш възможността да попиташ Милена как да се справиш или по-скоро откъде да започнеш, ако усещаш, че си в задънена улица или че се въртиш в омагьосания кръг на храната…

Датата: 9 февруари (събота) от 10 ч
Мястото: гр. София, района на НДК
Вход свободен
Местата са запълнени.

17 февруари, 10-12 ч,
среща на тема външна грижа за кожата

Гост на срещата ще е козметикът Стела Куцарова от facecare.bg, с която ще обсъдим темата – външна грижа на кожата на лицето. Ще споделя личният си опит от използването на ретиноиди и витамин С, допълнителните процедури, които правим със Стела, масажът на лице, ролерите за самомасаж и много други.

Ще имаш и възможност да се консултираш със Стела какво би било най-подходящо за теб от света на красотата. И за финал, ще обменим опит как се грижим за красотата си и вътрешно, защото и тук, както и при всичко друго, най-добрите резултати се постигат с комбиниран подход.

Датата: 17 февруари (неделя) от 10 ч.
Мястото: гр. София, района на НДК
Вход свободен
Местата са запълнени.

23 февруари, 10-12ч.,
Business mastermind – маркетинг

Продължаваме темата Small business, BIG impact, като фокусът на тази среща ще бъде етичният маркетинг.

Ще споделя какво съм правила през годините по темата, какво според мен работи добре в България и какво не, както и какво може да направи всеки един от нас сам, за да увеличи шансовете си за успех.

Датата: 23 февруари (събота) от 10 ч.
Мястото: гр. София, района на НДК
Вход свободен
Местата са запълнени.

Това беше за днес! Нямам търпение за новите срещи :))

Разкошен ден,
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: