#21срещи, март

Март месец имаме цели 2 business mastermind-а. Единият ще е в София и на него гост ще е една от най-успешните бизнес жени на БългарияАнита Класанова. Създател на суровите барчета Roo’bar и бисквитките Kookie Cat, продаващи се на цели 6 континента и пожънали международен успех.

Ще имаме и първа среща извън София. Yep, ще се разходим до Пловдив. Темата отново ще е business mastermind с мен, и аз вече нямам търпение да се видим там!

След това сме обратно в София, където Димитър Михайлов от bb-team.org ще сподели с нас защо главната цел на тренировката не е просто да изваем тяло, а и да се научим да се движим правилно в пространството, за да намалим риска от контузии в ежедневието си.

И така, започваме:

16 март, 10-12ч.,
Business mastermind с Анита Класанова

Анита е една от най-успешните бизнес жени на България – създател на суровите барчета Roo’bar и бисквитките Kookie Cat, продаващи се на цели 6 континента и пожънали международен успех.

От няколко месеца живее в Испания и създава Food by Anita – място за жени, които мечтаят, верни са на себе си и имат мисия в живота. Стартира и 3-дневни преживявания в къщата си до Барселона, където всичко се върти около вкусната и здравословна храна и създаването на стойностен бранд. А на срещата ни в София ще сподели пътя, който е изминала и ще ни даде ценни съвети, от които да се учим.

Датата: 16 март (събота) от 10 ч
Мястото: гр. София, района на НДК
Вход свободен.
Местата са запълнени.

17 март, 18-20ч.,
Business mastermind с мен, Надя Петрова, в Пловдив

Точно преди година реших, че имам знания, които могат да бъдат полезни на жените, занимаващи се с бизнес в България и организирах обучението Small business, BIG impact. Обратната връзка от него беше вълшебна и затова този март месец имаме цели 2 нови обучения по темата.

А на тази среща ще споделя част от него свързана с личния ми опит – как и какво направих през годините, обученията, които ми помогнаха, книгите, които препоръчвам горещо. Или всичко по темата – как да правим етичен бизнес в България, в който фокусът са хората, а целта да сме им максимално полезни.

Датата: 17 март (неделя) от 18-20ч
Мястото: гр. Пловдив
Вход свободен.
Местата са запълнени.

23 март, 10-12ч.,
Фитнес и движение с Димитър Михайлов

Основател и идеолог на BB-Team. Занимава се с фитнес откакто е на 13 години, и както споделя самият той – „буквално израства в т.нар. фитнес индустрия“.

Човек, който търси практичното в необятната сфера на здравословното хранене и трениране, като подкрепя наученото и чрез обучения от Precision Nutrition (Канада), NSCA (САЩ), CPPS Academy (САЩ) и други, а на 23-ти март ще сподели с нас защо главната цел на тренировката не е просто да изваем тяло, а и да се научим да се движим правилно в пространството, за да намалим риска от контузии в ежедневието.

Датата: 23 март (събота) от 10 ч
Мястото: гр. София, района на НДК
Вход свободен.
Местата са запълнени.

Продуктите, които създадохме за теб:

Натурални хранителни добавки

Това е за следващия месец, очаквай датите за април в края на март! Подсещам, че април сме ти подготвили няколко невероятни изненади, сред които:

– среща с художника Георги Петров в неговото ателие, където ще си говорим за изкуството като форма на терапия,
– ще имаме безплатен кулинарен урок, както си трябва – с готвене, хапване и много смях,
– и още една ПАРТИ СРЕЩА!

Аз вече нямам търпение, за теб, не знам!
До скоро!

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: