#21срещи – какво мина и какво предстои

Ей така, без да се усетим, случихме цели 5 срещи от планираните #21срещи и гледайки графика напред, убедено мога да кажа, че ще оставим бройката от 21 далече в миналото, като реализираме доста повече от това. Но, както казва Мечо пух – колкото повече, толкова повече.

И случените срещи, потвърдиха написаното от мен в началото на годината, че общуването може да е много по-качествено, когато се видим, говорим си свободно по теми, които ни вълнуват на живо и дори помечтаем. Или пък просто пием по чаша чай. Но го направим заедно :)))

До момента имахме срещи с лекар генетик, психотерапевт и козметик, и си говорихме на доста различни теми. Д-р Олга Антонова ни разказа каква е ролята на ДНК тестовете в превенцията на здравето и си поговорихме за персонализираната медицина.

Опитахме се да разберем какво стои зад емоционалното хранене и какво ни липсва в живота, за да го запълваме с храна, а психотерапевта Милена Младенова обеща да напише и статия по темата за нас, която ще споделя тук, в сайта.

Козметикът Стела Куцарова ни показа нагледно, че можем да изглеждаме добре на всяка възраст и сподели с нас кои, според нея, са задължителните процедури за красива кожа и как да си ги правим и в домашни условия. А аз реших да спра да използвам термина anti-age и да го заменя с age-less, защото красотата няма възраст и не зависи от броя бръчки на лицето.

Красотата е усещане, стил и добре поддържан външен вид. Защото целта не е да изглеждаме на 20, когато сме на 40 и аз не искам да се превръщаме в карикатури. Просто искам да носим годините си с достойство. Достойнство, което заслужаваме. Затова ще продължа да засягам темата в сайта и смятам, че е важна.

Отмина и един business mastermind с мен, а тази събота предстои още един. Стартирахме отново и обучението Small business, BIG impact, повече за което можеш да научиш тук.

А сега да видим и какво предстои :)))

Март месец имаме цели 2 business mastermind-а. Единият ще е в София и на него гост ще е една от най-успешните бизнес жени на БългарияАнита Класанова. Създател на суровите барчета Roo’bar и бисквитките Kookie Cat, продаващи се на цели 6 континента и пожънали международен успех.

Ще имаме и първа среща извън София. Yep, ще се разходим до Пловдив. Темата отново ще е business mastermind с мен, и аз вече нямам търпение да се видим там!

След това сме обратно в София, където Димитър Михайлов от bb-team.org ще сподели с нас защо главната цел на тренировката не е просто да изваем тяло, а и да се научим да се движим правилно в пространството, за да намалим риска от контузии в ежедневието си.

Продуктите, които създадохме за теб:

Натурални хранителни добавки

А през април те очакват:
– среща с художника Георги Петров в неговото ателие, където ще си говорим за изкуството като форма на терапия,
– и ще имаме безплатен кулинарен урок, както си трябва – с готвене, хапване и много смях.

Аз вече нямам търпение, за теб, не знам!

И така, очаквай новите дати и форми за записване да се публикуват тук, в сайта, точно на 28-ми февруари в 8 сутринта. Местата свършват бързо, затова те съветвам да си добавиш датата и часа в календара и да влезеш в сайта колкото се може по-рано.

Разкошен ден,
Надя Петрова

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: