#21срещи – безплатен кулинарен курс

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

И ето, неусетно някак, дойде време да ти разкажа за втората среща през този месец, която ще бъде и последна за април.

Хрумвало ли ти е някога да посетиш кулинарен курс? Чудил/а ли си се какво е онова мъничко нещо, което имаш чувството, че не ти достига в кухнята, за да стане всичко, което готвиш съвършено? Искал/а ли си да имаш познанията за онези тънкости в приготвянето на храната, които големите имена в световното кулинарно изкуство продават под формата на скъпоструващи курсове?

Да, знам, и на мен ми е познато. Аз самата инвестирах немалко точно в такива мастър класове, за да мога да се науча на неща, които нямаше как да усвоя нито от видеата в популярните медии, нито от книгите.

Вече знаеш за кампанията #21срещи, която стартирахме през януари и продължаваме да случваме и досега – идеята зад нея е да направим #21срещи на живо, с мен и различни експерти.

Затова, без да губя повече време те каня на следващата от #21срещикурс в света на кулинарното изкуство, на който заедно ще приготвим и обядваме със:

– салата от сурови зеленчуци на спиралайзер
– прясна паста с коноп
– лятно тирамису със свежи плодове

Истински празник за небцето и сетивата! Ще си направим вкусна салата, паста и страхотен десерт, а накрая дружно и с удоволствие ще си хапнем приготвеното с чаша вино. Защото храната е преживяване, споделяне, емоция… и аз искам да ти подаря точно това.

Наравно с професионалистите, главна роля в приготвянето на храната ще имат и най-незаменимите помощници в кухнята, които използвам редовно, а именно – спиралайзер, приставка за паста и кухненски робот на Kenwood.

Кулинарното ни приключение е част от поредицата #21срещи и отново е абсолютно безплатно за теб, а тази среща се осъщестява с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Kenwood.

Датата: 20 април (събота) от 10 до 12 ч.
Мястото: гр. София, кв. Хладилника
Брой места: 12

Предвид ограниченият брой места и големият интерес към срещите, ти даваме възможността да си спечелиш място на тази. За целта от теб се иска да:

– заявиш желанието си за нея, попълвайки тази форма (формата е закрита)
– и да споделиш срещата в някоя от социалните мрежи, като използваш хаштага #21срещи. Може да споделиш линк към тази статия, рецепта от моя сайт приготвена с Kenwood, снимка от #21срещи (например от парти-срещата тази събота) или само текст, но е важно да включиш хаштага #21срещи, за да го видим.

Крайният срок е неделя, 14-ти април 2019 г.

Продуктите, които създадохме за теб:

NB! В случай, че си сред 12-те избрани участници в кулинарния курс и ако междувременно възникне ситуация, която те възпрепятства да посетиш събитието, моля да ни уведомиш своевременно, за да дадем шанс на някой друг да се възползва от тази прекрасна възможност.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: