И ето, неусетно някак, дойде време да ти разкажа за втората среща през този месец, която ще бъде и последна за април.
Хрумвало ли ти е някога да посетиш кулинарен курс? Чудил/а ли си се какво е онова мъничко нещо, което имаш чувството, че не ти достига в кухнята, за да стане всичко, което готвиш съвършено? Искал/а ли си да имаш познанията за онези тънкости в приготвянето на храната, които големите имена в световното кулинарно изкуство продават под формата на скъпоструващи курсове?
Да, знам, и на мен ми е познато. Аз самата инвестирах немалко точно в такива мастър класове, за да мога да се науча на неща, които нямаше как да усвоя нито от видеата в популярните медии, нито от книгите.
Вече знаеш за кампанията #21срещи, която стартирахме през януари и продължаваме да случваме и досега – идеята зад нея е да направим #21срещи на живо, с мен и различни експерти.
Затова, без да губя повече време те каня на следващата от #21срещи – курс в света на кулинарното изкуство, на който заедно ще приготвим и обядваме със:
– салата от сурови зеленчуци на спиралайзер
– прясна паста с коноп
– лятно тирамису със свежи плодове
Истински празник за небцето и сетивата! Ще си направим вкусна салата, паста и страхотен десерт, а накрая дружно и с удоволствие ще си хапнем приготвеното с чаша вино. Защото храната е преживяване, споделяне, емоция… и аз искам да ти подаря точно това.
Наравно с професионалистите, главна роля в приготвянето на храната ще имат и най-незаменимите помощници в кухнята, които използвам редовно, а именно – спиралайзер, приставка за паста и кухненски робот на Kenwood.
Кулинарното ни приключение е част от поредицата #21срещи и отново е абсолютно безплатно за теб, а тази среща се осъщестява с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от Kenwood.
Датата: 20 април (събота) от 10 до 12 ч.
Мястото: гр. София, кв. Хладилника
Брой места: 12
Предвид ограниченият брой места и големият интерес към срещите, ти даваме възможността да си спечелиш място на тази. За целта от теб се иска да:
– заявиш желанието си за нея, попълвайки тази форма (формата е закрита)
– и да споделиш срещата в някоя от социалните мрежи, като използваш хаштага #21срещи. Може да споделиш линк към тази статия, рецепта от моя сайт приготвена с Kenwood, снимка от #21срещи (например от парти-срещата тази събота) или само текст, но е важно да включиш хаштага #21срещи, за да го видим.
Крайният срок е неделя, 14-ти април 2019 г.
NB! В случай, че си сред 12-те избрани участници в кулинарния курс и ако междувременно възникне ситуация, която те възпрепятства да посетиш събитието, моля да ни уведомиш своевременно, за да дадем шанс на някой друг да се възползва от тази прекрасна възможност.