Онлайн магазинът ни работи

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Както знаеш, здравето е главният фокус на всичко, което правим и ситуацията в момента не е изключение. И понеже осъзнаваме важността на приема на хранителни добавки за подкрепа на имунната система в този критичен момент, искам да те уверя, че ние сме тук, за теб, и онлайн магазинът ни остава отворен.

Уверяваме те също, че следим активно ситуацията с COVID-19 и подхождаме отговорно към здравето на всеки един от екипа ни. За целта, по-голяма част работят от вкъщи, а за изпълнението на заявките в магазина са взети всички възможни мерки, за да се осигури безопасно придвижване на стоки и хора, и чиста работна среда.

Грижете се един за друг и по възможност си стойте вкъщи.

С любов,
Надя Петрова

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: