Запази датата – 3-ти октомври, събота

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Корица книга

Новото, допълнено и актуализирано издание на книгата „В търсене на истината за храната и здравето“ е тук!

Всеки един от нас си има история, храната също.
Всеки един от нас се променя, осъзнато или не толкова, храната също.

Затова, ако искаш да знаеш какво точно ядеш и как храната ни се е промянала през вековете, второто, преработено и допълнено издание на книгата ми „В търсене на истината за храната и здравето“ е за теб и тя ще те отведе на пътешествие, което започва 2.5 милиона години назад във времето, за да отговори на въпросите:

– каква е връзката между храната и здравето,
– защо храните, които консумираме днес не са това, което си мислим и най-важното
– КАК да превърнем храната в балсам за тялото и удоволствие за душата без да се лишаваме от нито една от основните категории храни.

–––

Книгата излиза на предпродажба днес, в сайта на издателство Вдъхновения, а първите 100 поръчали ще могат да се включат в ексклузивна 2-часова ZOOM среща* на живо с мен, на която ще си говорим за женската увереност, красота, самочувствие. За нещата, които винаги отлагаме. За моите малки тайни за здраве и красота. Ей така, по женски….

Всички останали поръчали книгата до 3-ти ще получат като подарък стилен силиконов ключодържател сърце.

В търговската мрежа, както и в нашия сайт, книгата ще се появи след 3-ти октомври.

–––

Затова в денят на излизането й, 3-ти октомври, събота, те каня да дойдеш в Korner, където заедно ще отпразнуваме излизането на книгата и рождения ми ден!

На място ще можеш да видиш книгата на живо за първи път, да си я купиш, да се запознаем, да изпием по чаша биодинамично вино заедно и да се забавляваме.

Датата: 3-ти октомври, събота
Мястото: гр. София, Korner на ул. Княз Борис I – 86 (в близост до Солунска и Витошка)
Часовете: от 10 ч до 17 ч.

На място ще можем:
– да се запознаем и да си поговорим;
– да се насладим на чаша биодинамично вино Colorito бленд от Совиньон блан и Шардоне реколта 2018, ароматно и елегантно вино с жива свежест и дълъг минерален послевкус;
– да разгледаш книгата, бутилките ONEconic и добавките, и да си закупиш от тях, ако имаш желание.

Очакваме те!

* ZOOM срещата ще се проведе след 07-ми октомври, а ако си от първите 100 поръчали, очаквай подробности за нея в отделен имейл от издателство Вдъхновения.

Продуктите, които създадохме за теб:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: