Как стегнах контура на лицето си и се подмладих с няколко години за месец

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Както знаеш, целта на този сайт винаги е била споделяне на новостите в областта на здравето и красотата. Но не на поредният краткотраен хит в сферите, а на утвърдена и доказана във времето информация, която да ни помага да отсяваме все по-успешно ценното и полезното лично за нас.

Привърженик съм на естествената визия и не смятам за нужно да променям чертите на лицето си, затова и за момента не съм използвала филъри, ботокс и други по-инвазивни процедури за лице.

Въпреки това съм жена везни, разбирай – суетна. И опитите да задържа младостта и свежата визия в лицето си не са ми чужди. Затова през последните години проучвам и добавям нови и работещи методи за постигане на целта.

Писала съм и съм говорила за всички тях – приемът на добавки за красота, ретинол, витамин С, масажи на лице…

А днес искам да споделя с теб за още една разкошна процедура, която до момента се срещаше само в най-добрите хотели по света, но вече е налична и в България. При това ти разказвам за нея след като я тествах лично и се убедих в ефективността й.

Става въпрос за уред, с чиято помощ постигнах невероятни резултати по естествен начин и без болка. Уред, който ме върна няколко години назад във времето като стегна контура на лицето, намали видимо бръчките и тъмните ми кръгове в областта на очите, справи се абсолютно успешно с гравитацията и двойната ми брадичка (най-голямата ми драма в последните 2-3 години), и заглади кожата на лицето, озарявайки видимо текстурата й.

Радиочестотен лифтинг с дълбок регенериращ ефект

Ключът към успеха за мен се оказа радиочестотният уред INDIBA Deep Beauty с нейната патентована система Proionic®, която им позволява да изведат естетичните процедури на ново ниво. Постигат го благодарение на фиксираната честотата от 448kHz, с която работи INDIBA.

Proionic ефектът пък е засилване на йонния обмен между клетките, като така се повишава тяхната функционалност и възстановяването започва отвътре навън. 

INDIBA са започнали да използват тази честота след множество клинични проучвания върху човешки клетки и са достигнали до извода, че това е най-безопасната честота за работа.

Продуктите, които създадохме за теб:

Научните данни показват, че INDIBA активира пролиферацията на стволовите клетки, а мисля, че на всички ни е ясно, че терапията със стволови клетки е бъдещето на медицината.

Проблемът с по-агресивните процедури е, че те подмладяват външно, но всъщност състаряват на хистологично ниво. Освен това са болезнени и имат възстановителен период. Процедурите с INDIBA са безопасни, приятни като СПА и нямат биологична цена като остаряване на клетките. 

С какво може да ни помогне INDIBA Deep Beauty

INDIBA Deep Beauty има широк спектър на приложение, а индивидуализираните протоколи гарантират максимална ефективност. 

В зоната на лицето, апаратурата работи успешно за:
– изглаждане на бръчките,
– възстановяване еластичността на кожата,
– премахване на двойната брадичка,
– повдигане на клепач,
– стягане и контуриране овала на лицето.

В областта на тялото, INDIBA е ефикасен за:
– намаляване на целулит и мастни натрупвания,
– лимфен дренаж,
– елиминиране на токсините,
– редуциране на стрии,
– стягане и др.

Имат и процедури за лечение на косопад, освобождаване от стреса и зареждане с нова жизнена енергия.

От колко процедури има нужда

Обикновено се препоръчва пакет от 6 процедури, но предвид възрастта ми (навършвам 44 тази година) и липсата на каквито и да други намеси в лицето, аз направих поредица от 8 като фокусът ми беше овалът на лицето и двойната брадичка.

В момента обмислям поредица от процедури за повдигане на клепача (както споделих проблемът при мен е по-скоро гравитацията, отколкото бръчките), както и процедури за тяло, но за тях – в друга публикация.

След това се изиксва единствено поддръжка, като в идеалния вариант се прави по една процедура месечно.

Противопоказания

Уникалната честота от 448kHz позволява работа с пациенти, които са преминали или преминават през онкологично заболяване или имат метални импланти, неща които са стандартни противопоказания при останалите апарати.

Противопоказания са единствено бременност, тромбофлебит и пейсмейкър. INDIBA е съвместима с инжекционни процедури и лазерни терапии, и дори е препоръчителна преди и след тях.

Ако искаш да научиш повече за INDIBA, може да го направиш тук:
Indiba DEEP BEAUTY
Д-р Гергана Манолова за INDIBA DEEP BEAUTY
– списание ELLE – Животът е хубав! Като мен!

Видео с личните ми резултати, и въпроси и отговори за INDIBA, ще намериш в Instagram профила ми.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: