Национална кампания #ЗаедноСме в борбата срещу акнето

Акнето е тема, която е винаги актуална – у нас то е най-често срещаното многофакторно кожно заболяване, което засяга около 80% от тийнейджърите и близо 40% от възрастните и е значим кожен проблем.

Затова и за 8-ма година подред Bioderma провеждат национална образователна кампания за грижа за кожата с акне с много информация, но и с достъп до безплатни консултации с дерматолог в цялата страна за периода 05-20 октомври 2022 г.

Научи всичко по темата в сайта на кампанията – https://zaednosme.bg

Ролята на дерматолога в този процес е ключова, защото правилно поставената диагноза, както и подходящото лечение, персоналното внимание и подкрепа са необходима първа стъпка в борбата с акнето.

Каузата на многогодишната национална кампания на BIODERMA “Заедно сме в борбата срещу акнето“ е да инициира открит и професионален обществен диалог по темата за акнето и да подчертае, че то е лечимо заболяване.

Кампанията цели да популяризира:
– факторите, които му влияят
– и терапията на акнето, според предписанията на специалистите.

Затова и самата кампания стартира със събитие на което имах удоволствието да съм част от панела с лектори, и на което успяхме да обсъдим всички акспети на проблема – от дерматолог, през психолог, фармацевт до нутриционост, защото това е принципът в сърцето на кампанията „Заедно сме в борбата срещу акнето“.

И, специално за кампанията, споделям пълен Протокол за проблемна кожа от гледна точка на хранене, достъпен за всеки. Разгледай и проучи протокола тук, и научи повече за кампанията, безплатните консултации с дерматолог и как да се включиш в нея на уеб сайта й – https://zaednosme.bg

Продуктите, които създадохме за теб:

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: