Здравословни ли са наистина “здравословните” храни в магазините?

Само до преди няколко години, когато промяната на храненето започна да се случва с мен и моето семейство, беше почти невъзможно да си купиш нещо здравословно звучащо от магазин. Това бяха времената, в които четях за кокосовото масло, но не можех да го опитам. Био магазините, фермерските пазари, сладкарниците за сурови десерти… всичко това се появи малко по-късно, но пък бързината, с която набира популярност си я бива.

Което неминуемо доведе и до нова вълна продукти – такива, които звучат здравословно, но реално не са. Виж във видеото от днес кои имам предвид и за какво да внимаваш, пазарувайки, както и за кои подводни камъни да следиш.

И понеже ме питаш често, ето какво има по мен във видеото днес:
Грим – Надя Костова
Рокля – Vintage summer

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

Още публикации: