Здравословни ли са наистина “здравословните” храни в магазините?

Само до преди няколко години, когато промяната на храненето започна да се случва с мен и моето семейство, беше почти невъзможно да си купиш нещо здравословно звучащо от магазин. Това бяха времената, в които четях за кокосовото масло, но не можех да го опитам. Био магазините, фермерските пазари, сладкарниците за сурови десерти… всичко това се появи малко по-късно, но пък бързината, с която набира популярност си я бива.

Което неминуемо доведе и до нова вълна продукти – такива, които звучат здравословно, но реално не са. Виж във видеото от днес кои имам предвид и за какво да внимаваш, пазарувайки, както и за кои подводни камъни да следиш.

И понеже ме питаш често, ето какво има по мен във видеото днес:
Грим – Надя Костова
Рокля – Vintage summer

Всяка информация публикувана на тази интернет страница и в предлаганите на нея книжни издания служи само и единствено за обогатяване на общата култура на читателите. Същата нито цели, нито може да бъде възприемана, нито използвана от когото и да било като предписание/я, препоръка/и, съвет/и към което/които и да било лице/а за постигане на благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве на лице/а без консултация с лекуващ лекар - специалист.

Още публикации:

Искаш да си здрав и да се чувстваш добре?

Абонирай се тук за седмичната си доза експертни съвети и вдъхновение.