Протоколи

Протокол при автоимунни заболявания

Автоимунните заболявания са многопрофилни, всичко е свързано, много персонално и често засяга много и различни аспекти на здравето, които са описани подробно тук, заедно с план в 7 стъпки как да се подходи към тях.

Протокол при хипофункция на щитовидна жлеза

Хипофункция на щитовидна жлеза, състояние, което по последни данни засяга всяка 3-та жена в света. Състояние, при което жлезата с форма на пеперуда не работи оптимално, което е причина за цунами от неприятни симптоми, сред които…

Протокол при хроничен стрес и adrenal fatigue

Adrenal fatigue, или синдром на изтощените надбъбречни жлези, се твърди, че е състояние, в което се оказват хора, които са подложени на дълготрайно умствено, емоционално или физическо напрежение.

Протокол при предменструален синдром – ПМС

Предменструалният синдром (ПМС) е състояние, което засяга емоциите, физическото здраве и поведението ни по време на определени дни от менструалния цикъл, обикновено дните точно преди преди него.

Протокол за проблемна кожа

Това е доста сложен протокол, защото възможните причини за него са много и различни, затова тук ще се опитам да събера всичко на едно място, за да може да стигнеш до корена на своя проблем. И сред възможните причини се нареждат…